tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

11 godina s Vama!

Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

Zadractive primjer je prekrasno uređenog stana za najam koji dokazuje da samo dobrim planom i promišljanjem o potrebama gosta čak i smještaj stana na petom katu zgrade s oronulom fasadom može postići nevjerojatan uspjeh

Kupivši derutan stan investitorica Agnes Csoka odlučila se na kompletnu adaptaciju koja je značila uređenje stana prema potpuno novom tlocrtu. Sve instalacije u stanu su promijenjene, podne površine iznivelirane, a toplinski je izoliran i ravni krov iznad stana.

 

Dodan je novi ulaz u kuhinju, te hodnik, a osim kupaonice izgrađen je i dodatni wc, zahvaljujući kojem apartman sada ima četiri zvjezdice. Dnevni boravak i kuhinja ostali su na zapadnoj strani, kako bi gosti apartmana uživali u prekrasnom zalasku sunca.

 

93 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Zahvaljujući prekrasnom uređenju, promišljanju o svakom mogućem detalju, te impresivnom pogledu, kao i lokaciji na Branimirovoj obali apartman je danas popunjen gotovo osam mjeseci u godini.

 

 86 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Spektakularan pogled nit vodilja pri uređenju 

Iz kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka pruža se prekrasan pogled na marinu i zalazak sunca, a upravo je pogled i definirao uređenje interijera. Naime, stanom dominiraju okrugli ukrasni elementi te žuta i plava boja kao simboli sunca i mora.

 

50 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Preuređenje stana trajalo je jednu ipol godinu, a sad se već treću sezonu uspješno iznajmljuje.

 

Prvi korak u renoviranju bio je saniranje i izolacija ravnog krova, a što se pokazalo odličnom investicijom jer danas u apartmanu ljeti nije prevruće, a zimi temperatura ne pada ispod 16 stupnjeva.

 

Kako su prilikom renoviranja ogoljeni zidovi i podovi, vlasnici su iskoristili mogućnost kako bi izvukli podne površine u jednoj ravnini, bez nepotrebnih pragova. Podovi su potom obloženi vinilom koji se pokazao zahvalnim materijalom za čišćenje i održavanje, a osim toga i zadovoljni gosti često se interesiraju o vrsti poda kako bi ga ugradili u vlastiti dom.

 

79 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Sve što su u stanu radili bilo je s ciljem da se može dogoditi minimalna šteta pri korištenju, kao i to da je čišćenje što jednostavnije, otkriva vlasnica. „Ja sam se u ovaj stan također i zaljubila, te imam viziju kako ću u njemu živjeti kad ostarim“, otkriva vlasnica Agnes.

 

87 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Obilazeći prodajne centre u Zadru, pronalazili su sve; od pločica, podova, namještaja te tako kompletan apartman opremili namještajem i materijalima koje su pronašli u Zadru, uz poneke dekoracije naručene s interneta.

 

56 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Prva stvar koju je vlasnica kupila bio je sat u blagovaoni, naručen s internet trgovine Vivre. Sat je bio polazna točka pri uređenju, naime krugovi su se nastavili ponavljati čitavim interijerom, kako bi podsjećali na sunce. Dok su zalazak sunca i pogled prema moru glavni motiv kad je u pitanju odabir boja.

 

18 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Kroz apartman se protežu ljubičasta, žuta i plava boja. A čitava je priča započela sa žutim kaučem kupljenim u Lesnini. Žuta zraka sunca oko sata, koja je izrađena od knaufa, označava spektakularan zalazak na koji se pruža pogled iz stana.

 

90 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

12 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Osim zrake sunca knaufom su spušteni i stropovi kako bi se također postigao uredan i lijepo osvijetljen prostor.

 

Kad su u pitanju detalji poput wc papira, kuhinjskih papirnatih ručnika, vrećica za smeće, gosti ih dobivaju u neograničenim količinama. Osim toga u apartmanu se nalazi i aparat za kavu, te pripadajuće patrone, a zadovoljni gosti rado ostavljaju „manču“ za svoju kavu. Prekrasna plavo-bijela kuhinja, također je opremljena svim mogućim detaljima: od gnječila za češnjak, ribeža, sjeckalica, miksera, uz sve što može zatrebati. Najbolja investicija u apartmanu bio je sef za ključeve, radi kojeg gosti imaju potpunu slobodu dolaska i odlaska u apartman, otkriva Agnes.

 

25 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Na pitanje kako se dosjetila svih detalja za uređenje apartmana otkriva nam kako je ključno bilo vrijeme, naime pola godine je provela samo istražujući, te prikupljajući ideje prije no što je uopće krenula adaptacija.

 

 

15 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

  

Zašto baš Zadractive?

Apartman se zove Zadractive zato što je namijenjen aktivnim ljudima, naime potrebno se popeti skroz na peti kat kako biste došli u apartman.

 

40 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Problem je jedino što se gosti uplaše kad ugledaju oronulu fasadu te kad im uslijedi penjanje na peti kat. No kad jednom stignu ovdje, ostaju ugodno iznenađeni.

Kako je riječ o apartmanu namijenjenom vrlo aktivnim gostima, na raspolaganju su im i bicikli koje mogu besplatno koristiti.

 

09 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Visoke ocjene i odlična popunjenost potvrđuju uspjeh Zadractiva!

U srcu sezone primaju goste na minimalno četiri dana, u šestom mjesecu na tri, a ostatak godine prihvaćaju i jednodnevne rezervacije.

Kad je riječ o platformama kojima se koriste za najam apartamana najboljim se pokazao Airbnb s kojeg im stiže više od 50% rezervacija, Booking.com, gdje je apartman ocijenjen ocjenom 9,9 donosi 30% rezervacija, dok im ostatak gostiju dolazi putem platforme Homeaway.

Apartman zadractive možete naći na sljedećem linku: zadaractive

 

70 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

21 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

48 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

50 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

52 Zadractive primjer stana za najam čiji su glavni nedostaci postali njegova najveća prednost

 

Apartman zadractive možete naći na sljedećem linku: zadaractive

Publisher:
gradimozadar.hr