tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 OTMC&IPMA konferencija u Hotelu Westin Zagreb - 4.-6.9.2019.

11 godina s Vama!

OTMC&IPMA konferencija u Hotelu Westin Zagreb - 4.-6.9.2019.

Foto: Hotel WESTIN
U rujnu se u zagrebačkom hotelu WESTIN održava 14. OTMC&IPMA konferencija

OTMC&IPMA konferencija u Hotelu Westin Zagreb održava se 4.-6.9.2019. pod pokroviteljstvom Hrvatske komore inženjera građevinarstva u organizaciji IPMA-e, Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Hrvatske udruge za organizaciju građenju.

 

Konferencija je 14. po redu i okuplja vodeće stručnjake i znanstvenike iz područja upravljanja projektima. Trenutno su  prijavljeni autori radova iz više od 30 zemalja / 5 kontinenata.

 

Najbolji radovi bit će pozvani da se u proširenom obliku objave u International Journal of Project Management, prestižnom časopisu u području management-a.

 

U srijedu, 4.9., održat će se zanimljiva radionica o objavljivanju u časopisima s visokim faktorom odjeka (Impact Factor), a održat će ju Prof. Miroslaw Skibniewski (glavni urednik časopisa Automation in Construction, Q1 WoS).

 

Nastavno na radionicu prof. Skibniewskog, moći će se poslušati četiri pozvana predavača:

  • Peter Jedlhauser, Švicarska, Swiss Federal Railways, voditelj programa obnove željezničkog "ringa" oko ženevskog jezera, vrijednost projekta iznosi četiri milijarde EURA
  • Johnson Yi, Kina, Huawei, direktor centra za projekte i voditelj razvoja 5G mreže
  • Soonwook Kwon, Južna Koreja, Sungkyunkwan University, voditelj istraživanja AI i digitalnih mreža u građevinskim sustavima
  • Baabak Ashuri, SAD, Georgia Institute of Technology (Georgia Tech), voditelj istraživanja javno-privatna partnerstava u prometno-infrastrukturnim projektima

 

Konferencija također uključuje

 

  • sudjelovanje na okruglom stolu (na HRV) iz upravljanja projektima - aktualna problematika
  • prezentaciju radova pristiglih iz 35 zemalja, sa 6 kontinenata
  • upoznavanje sa stručnjacima i istraživačima iz različitih industrija i kultura
    upoznavanje urednika Q1 časopisa: Automation in Construction (Prof. Miroslaw Skibniewski) i International Journal of Project Management (Prof. Martina Huemann)
  • upoznavanje predsjedništva IPMA-e, međunarodnog udruženja za upravljanje projektima

 

Na IPMA Special Interest Group sekciji bit će izloženi najbolje prakse iz upravljanja velikim i mega projektima. Tako će se, na primjer, izložiti praksa upravljanja projektom rekonstrukcije IPMA Rafinerije. Investicije od 4 milijarde kuna.

 

U petak sudionici mogu sudjelovati na cjelodnevnoj simulaciji rada na projektima. Simulacija se već dugi niz godina izvodi u renomiranim svjetskim organizacijama, poput University College of London (UCL), ARUP itd.

 

Više: http://www.otmc-conference.com/

Publisher:
gradimozadar.hr