tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

11 godina s Vama!

Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

Foto: Saša Ćetković
ZAGREBTOWER ulazni lobij osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer u konkurenciji 19 zemalja te ušao u uži izbor za Grand prix

Projektni studio Križnjak za topao, ugodan i bezvremenski uređen interijer ulaznog lobija Zagrebtower osvojio Big SEE, nagradu za najbolji interijer, u konkurenciji 19 zemalja, a s istim projektom ušli su i u uži izbor za Grad prix.

 

Zagrebtower_6 Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

 

Poslovni toranj Zagrebtower, izgrađen je prema najsuvremenijim svjetskim standardima i pripada A klasi modernih poslovnih objekata.

 

Od samog početka rada Zagrebtower-a, cilj je bio ponuditi klijentima osjećaj ugode prilikom boravka u objektu, neovisno o tome, radi li se o prilagodljivim uredskim površinama, zajedničkim prostorima ili o raznolikoj ponudi sadržaja u sklopu poslovnog objekta.

 

Zagrebtower_5 Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

 

Kako bi nastavili pružati kvalitetnu uslugu svojim zakupcima, bilo je neophodno ulaganje u uređenje i održavanje prostora. Prvi dojam o Zagrebtoweru zakupci, potencijalni klijenti i posjetitelji stječu prilikom prijave na glavnoj recepciji u prizemlju objekta. Odlučeno je da se ide na dodatno unapređenje usluga, tj. u preuređenje ulaznog lobby-a u prizemlju i predprostora dizala po svim etažama.

 

Zagrebtower_4 Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

 

U kolovozu 2017. godine započeto je s redizajnom glavne recepcije u prizemlju, a 2018. godine  se nastavilo  s redizajnom svih predvorja dizala u objektu. Kompletan projekt uređenja završen je početkom 2019. godine.

 

Zagrebtower_3 Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

 

Kreativni tim Arhitektonskog studija Križnjak, kojeg čine Martina i Robert Križnjak sa suradnicima, svojim arhitektonskim rješenjima i dizajnom, te novim i modernim materijalima postigao je da ulazni prostor-lobby Zagrebtowera postane toplo, elegantno i ugodno mjesto za prijem gostiju i boravak zakupaca, koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Zagrebtower_2 Arhitektonski studio Križnjak osvojio nagradu Big SEE za najbolji interijer

 

Projekt: Arhitektonski studio Križnjak 

Martina Križnjak, dipl.ing.arh. i Robert Križnjak,dipl.ing.arh.                                                                                                                                                                

Fotografija: Saša Ćetković

Publisher:
gradimozadar.hr