tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Dočekali ste svoj BIM 30% povoljnije

11 godina s Vama!

Dočekali ste svoj BIM 30% povoljnije

Foto: 3d art
ARCHICAD 23 za 22.290 Kn + PDV
KUPITE 30% POVOLJNIJE
BIM se isplati velikima i malima, arhitektima i građevinarima

Ako pitate nekog ARCHICAD korisnika zašto projektira u BIM-u, većina odgovora svest će se na „lakše, preciznije i efikasnije“ kao što je u nedavnom razgovoru za jedan regionalni portal izjavio i Marko Dabrović iz Studija 3LHD. 

ARCHICAD vam omogućava istovremeni rad svih sudionika procesa na jednom 3D modelu, što ne samo da ubrzava izradu projekta, već i umanjuje mogućnost pogreške. Kako je riječ o modeliranju koje koristi mjerne jedinice, materijale, kote, višeslojne konstrukcije i ostale elemente prilagođene hrvatskim mjerama i standardima, a svi su elementi automatski spojeni i s budžetom i dokumentacijom kroz vezu ARCHICAD - Excel, vaš će posao u startu biti višestruko lakši. 

Sve će se površine, betoni, armature i elementi računati sami, čime će i vama i investitoru cijeli proces izrade projektne dokumentacije biti pojednostavljen u svim fazama projekta.  

Ima sve potrebne alate

ARCHICAD podržava mnoštvo besplatnih pluginova za srodne discipline, kao što su Construction Simulation Add-On, COBIE eksport, Reinforcement (dodatni modul za armiranje koj pomaže kod izrade 3D armaturnih planova, izradu nacrta armature i kontrolu količine armature). Kompatibilan je sa svim vodećim programima za proračune konstrukcije, čime je ciklus produkcije značajno ubrzan. 

Dobijete edukaciju

Uz svaku kupljenu ARCHICAD licencu dolazi 4-dnevna edukacija u trajanju od 32 školska sata na kojima prođete sve faze projekta, od idejnog, do glavnog i izvedbenog projekta (ako kupite više od 4 licence, vi birate mjesto i vrijeme edukacije). Iz razgovora s kolegama koji su se nedavno odlučili na tranziciju, do pune efikasnosti stigli su u nekih mjesec dana, a uloženo vrijeme im se višestruko vratilo kroz brzinu i efikasnost rada u ARCHICADU. 

U podršci, koja vam je dostupna na 051 586 381 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.i sjede inženjeri i projektanti s iskustvom, a na raspolaganju vam je i globalna zajednica od 2 milijuna korisnika na živom Graphisoftovom forumu. 

Što kažu građevinari o BIM-u

Mariju Raspudić, građevinarka s višegodišnjim iskustvom nedavno je prešla na ARCHICAD i kako sama kaže, jednostavno ne može vjerovati na što je prije gubila vrijeme i što joj je sve riješio ARCHICAD:

- ubrzava i olakšava proces projektiranja, izrade troškovnika i detalja 
- brža i lakša komunikacija sa drugim projektantima (strojarstvo, ViK, i sl)
- jednostavnost izmjena na projektu u jako kratkom vremenu
- bolja kontrola nad projektom (bolja uočljivost grešaka)
- mogućnost da više projektanata radi istovremeno na 1 modelu
- uz dodatni modelu za armiranje - izrada 3D armaturnih planova i kontrola količine armature
- kompatibilnost sa programima za statičke proračune - 1 model kojeg koristi i arhitekt i konstrukter
Ne treba vam novo računalo

ARCHICAD 23 odlično radi na i7 quad core CPU sa 16 Gb RAM i video karticom srednje gaming kategorije od 2000 kuna. Na usporednom testiranju ARCHICAD je glatko radio s 10x većim opterećenjem od konkurentskih BIM alata. 

Koliko košta ARCHICAD

Trenutno je u tijeku akcija u sklopu koje možete kupiti ARCHICAD 23 za 22.290 kn + PDV, a u paketu dobijete besplatno i Unrealov TwinMotion 2020 koji samostalno košta 12.230 kn + PDV. Ako na ovoj akciji kupite ARCHICAD 23 dobijete i pravo na 3 godišnje nadogradnje i već spomenute besplatne edukacije. 

Kupite ARCHICAD 30% povoljnije do 18.10.

 

Mail-promo-Archicad Dočekali ste svoj BIM 30% povoljnije

 

Više: 3D ART


Publisher:
gradimozadar.hr