tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

11 godina s Vama!

Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

Foto: Baumit
Maštate o trendi koraljnoj boji zidova koju obožavaju dizajneri interijera? Voljeli biste jedan zid osvježiti ljuskicama i kristalićima koji se cakle na suncu? Želite finu estetiku, nešto posve novo i drukčije? Uz Baumit kreativne tehnike dobit ćete još mnogo više…

Uzorak reptila ili cvjetni uzorak, pruge ili efektne pukotine u industrial chic stilu, mramorno vapno svilenkastog izgleda, aha efekt postignut tehnikom struganja, nježno i pastelno obojeno vapno, mediteranski stil, slobodna struktura koja podsjeća na vjetrove stepe… Ovo su tek neka od brojnih Baumit kreativnih rješenja koja možete preslikati na vanjske i unutarnje zidove. Često je manje-više u uređenju životnog prostora, pa samo jedan zid u dnevnom boravku osvježen ovakvim kreativnim prijedlozima i vašim omiljenim bojama, može napraviti jako puno. Uz efektnu rasvjetu dobit ćete omiljeni kutak u vašem životnom prostoru.

 

Lasur_sensual Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

 

 Stonetracks Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

 

Baumit kreativne tehnike

 

Uz Baumit kreativne tehnike, zidovi nisu tek obična površina na koju je nanesena neutralna boja. Sada se možete poigrati tehnikama, strukturama, reljefima, bojama i unijeti pravu revoluciju u estetiku svog životnog prostora prošaranog trodimenzionalnim detaljima. Kombinirajte različite tehnike nanošenja Baumit CreativTop završne modelirajuće dekorativne žbuke kojom se u kombinaciji s drugim proizvodima te ovisno o tehnici postižu željeni efekti i reljefi. Ova žbuka oplemenjena je silikonskim vezivom za modeliranje na vanjskim zidnim površinama, za kreativno oblikovanje fasada i nudi doista neograničene mogućnosti u dizajnu i veliki izbor mogućih struktura.

 

on_the_moon Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

 

spatelstruktur Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

 

888 boja za savršeni dojam

 

Grubi ili glatki Baumit završni slojevi fasada osim što izgledaju atraktivno i posebno, energetski su učinkoviti. Suhi mortovi i odvažno miješanje boja i tekstura nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a možete birati između čak 888 boja iz Baumitove široke palete te je dodatno obogatiti metalik sjajem, praškastim glamurom ili jednostavnim mat izborom. Ukoliko se ne možete odlučiti, na raspolaganju su vam Baumit savjetnici koji će vam reći koja je boja u trendu, koja odgovara vašem karakteru i podneblju gdje živite.

 

striped_look Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

 

Vanjska fasada kao slikovita kulisa ili unutarnji zidovi decentno naglašeni mekom svjetlošću – uz Baumit scenografija vašeg životnog prostora dobit će posve novu dimenziju.

 

reptile_green Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

 

steppenwind Kako pretvoriti zidove u očaravajuću kulisu kakvu oduvijek želite?

Publisher:
gradimozadar.hr