tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Na Kolovarama u sat i pol vremena prikupljeno 40 kg smeća

11 godina s Vama!

Na Kolovarama u sat i pol vremena prikupljeno 40 kg smeća

U sklopu svjetskog dana čišćenja DECATHLON organizirao čišćenje plaže Kolovare

Na potezu od bazena Kolovare do fontane jutros su djelatnici trgovine DECATHLON čistili uokolo bačeni otpad, priključivši se na taj način obilježavanju svjetskog dana čišćenja.

 

20190921_103627_compressed Na Kolovarama u sat i pol vremena prikupljeno 40 kg smeća

 

Devet djelatnika DECATHLONA i jedna volonterka zajedničkim su snagama sat i pol vremena ove subote prikupljali otpad na navedenoj lokaciji te pritom prikupili nevjerojatnih 40 kg otpada. Pokretač ove hvale vrijedne akcije je Marica Mihaljević, zaposlenica DECATHLONA, koja je u suradnji s voditeljicom dućana Martinom Gambiraža započela jednu od kako najavljuju brojnih budućih akcija.

 

Inače, svi DECATHLONI na svjetskoj razini sudjeluju u ovoj akciji te se na današnji dan očekuje prikupljanje više tona otpada diljem svijeta.

 

 20190921_103432_compressed Na Kolovarama u sat i pol vremena prikupljeno 40 kg smeća

 

„Mislimo kako je naša trgovina prepoznata kroz djelovanje i van radnog vremena te provođenje zdravog načina života. Idemo među ljude i osvještavamo potrebu za kretanjem po prirodi i bavljenje sportom, tako smo objeručke prihvatili i ovu inicijativ i pokrenuli se unutar trgovine kako bismo postali dijelom globalnog pokreta. Smatram da malim koracima možemo učiniti jako puno, jer mislim kako nismo u dobrom stanju i da sad možemo utjecati na budućnost. Ponosna sam na naš tim i ovo nije samo jedna manifestacija, već ćemo se tijekom idućih mjeseci priključiti raznim ekološkim pokretima, pa ovom prilikom pozivamo Zadrane da nam se pridruže u našim sljedećim akcijama. Zadar je lijep koliko je čist“, zaključuje Gambiraža.

Publisher:
gradimozadar.hr