tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Počela velika jesenska rasprodaja

11 godina s Vama!

Počela velika jesenska rasprodaja

U Tepih centrima diljem zemlje gotovo cjelokupan asortiman tepiha, tapisona i zavjesa sada je dostupan po značajno nižim cijenama

Jesen je pravo vrijeme za uređenje interijera, priprema koje omogućuju da se hladniji zimski dani provedu u što ljepšoj i ugodnoj atmosferi. Željenu transformaciju doma ili poslovnog prostora najlakše je postići dodavanjem ili zamjenom onih detalja koji vizualno najviše oplemenjuju prostor. Naravno, riječ je o tepisima i zavjesama, funkcionalnim ukrasima svakog interijera zbog kojih prostor zrači toplinom i udobnošću.

 

Najširi asortiman tepiha, tapisona i zavjesa u Hrvatskoj ima Tepih centar gdje je počela 'Velika jesenska rasprodaja' gotovo cjelokupnog asortimana. Ovaj specijalizirani lanac, najpoznatiji po asortimanu vrhunskih tepiha i velikim brojem poslovica diljem zemlje, sada ima i značajnu količinu artikala koji su sniženi trajno, sve do isteka zaliha.

 

Tepih_centar_2 Počela velika jesenska rasprodaja

   

Naime, uloga tepiha u uređenju doma od velike je važnosti jer svojim oblicima, materijalima, načinima tkanja i bojama stvaraju efektne promjene te obogaćuju podne plohe. Naglašavaju željene dijelove prostora i presudni su za formiranje konačnog ugođaja.

 

Odabirom pravih boja i dizajna tepiha, u kombinaciji s pomno odabranim zavjesama, jednim potezom dom se osvježava i tako nastaje vaša vlastita savršena oaza mira.

Tepih_centar_tapison_Jamaica___9990_kn_m2__s_popustom_3996_kn_m2_2 Počela velika jesenska rasprodaja
Tepih centar, tapison Jamaica, 99,90 kn/m2, s popustom 39,96 kn m2

   

Ljubitelji minimalističkog skandinavskog stila, često odabiru strojne tepihe koji dolaze u modernim plavkastima, zelenim, sivim i zemljanim tonovima. Jedan od najpopularnijih modela unutar ponude 'Tepih centra' je belgijski tepih 'Quartz'. Početne cijene od 2.390,00 kuna sada iznosi 1.912,00 kuna za dimenziju od 160 x 230 centimetara. Krase ga mekana i udobna vlakna te moderan i minimalistički dizajn s iznimno gustim i sjajnim nitima koja čine njegovu efektnu rebrastu strukturu.

  

Tepih_centar_tepih_Mir_2.590_kn__s_popustom_1.813_kn Počela velika jesenska rasprodaja
Tepih centar, tepih Mir, 2.590 kn, s popustom 1.813 kn

  

Sve ljubitelje vrhunske kvalitete, oduševit će vječni klasici ručne izrade koji će trajati dugi niz godina.  Orijentalni dizajn svojim specifičnim uzorcima i bojama pouzdano donosi dašak prošlosti i tradicije u svaki interijer. Ručni rad uz pregršt boja komad je dekora s pričom i detalj koji će instantno prostor objediniti u smislenu cjelinu.

 

Vrlo traženi model u 'Tepih centru' je tepih ‘MIR’ s početnom cijenom od 2.590,00 kuna sada snižen za 30% na 1.813,00 kuna, a u veličini 90 x 160 centimetara.

 

Počela velika jesenska rasprodaja
Tepih centar, tapison Brazil, 99,90 kn/m2, s popustom 39,96 kn/m2

  

Osim središnjih prostorija doma ili poslovnog prostora, tepisima i tapisonima mogu se upotpuniti i hodnici te ostale pred-prostorije. Moderni i svijetli tapisoni osvježit će sve skrivene kutke s malo danjeg svijetla te im omogućiti maksimalan dojam vedrine.

 

Tapisoni su idealno rješenje i za skrivanje starih te istrošenih podova na povoljan, jednostavan i efektan način. Stručno osoblje 'Tepih centra' brzo  prilagođava ih prema željenim dimenzijama jer se režu i rube po mjeri. Tapison naziva ‘Jamaica’ s početnom cijenom od 99,90 kuna za metar kvadratni snižen je za čak 60% te je sada za njega potrebno izdvojiti samo 39,96 po četvornim metru.

 

Tepih_centar_1 Počela velika jesenska rasprodaja

  

Zavjese su jedan od rijetkih detalja doma kojim se u visini i prostranosti brzo i učinkovito mijenja cjelokupni dojam prostorije. Zastori i zavjese nisu samo ukras prozora već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika.U 'Tepih centru' se šivaju po mjeri i često kombiniraju sa sve popularnijim dekorima, sada sniženim do 60%.

 

Stoga, iskoristite veliku jesensku rasprodaju 'Tepih centra' s poslovnicama na lokacijama Zagreb, Split, Varaždin, Rijeka, Osijek, Zadar i Pula ili za više informacija posjetite web trgovinu na internetskoj stranici: www.shop.tepih-centar.hr

Publisher:
gradimozadar.hr