tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kupaonica pod povećalom

11 godina s Vama!

Kupaonica pod povećalom

Geberit savjeti za odlaganje u kupaonskom namještaju

Gdje pospremiti sve četke, kreme, pastu za zube i sav ostali kupaonski pribor? Jedna od najboljih opcija je korištenje visokokvalitetnog kupaonskog namještaja koji pruža prostor za odlaganje u podnim ili zidnim kupaonskim elementima.

 

GEBERIT_3 Kupaonica pod povećalom
GEBERIT_1 Kupaonica pod povećalom
Geberit Acanto kupaonski namještaj: Bilo da se nalaze u bazama za umivaonik ili bočnim kupaonskim elementima, ladice pomažu organizirati prostor.

 

Organizacija raspoloživog prostora

Čarobna riječ kada je u pitanju osiguranje dovoljnog prostora za odlaganje u kupaonici je organizacija. Iako u tome uopće nema puno čarolije: kada uredno rasporedite kupaonski pribor i prevladate nered u svom kupaonskom namještaju, možete bolje iskoristiti raspoloživi prostor.

 

Upotreba ladica za stvaranje reda

U ovom kontekstu, baze za umivaonik su idealan način rješavanja dva problema odjednom. One ne samo da skrivaju vodovodne cijevi, već nude vrijedan prostor za odlaganje ispod umivaonika.

U idealnom slučaju, ormarići za umivaonik imaju ladice jer je to najlakši način boljeg iskorištavanja raspoloživog prostora, omogućavajući kupaonskom priboru da se uredno odloži.

 

Kvaliteta se isplati

Ladice su dostupne u različitim verzijama i razinama kvalitete. Kada govorimo o kvaliteti, ključno je osigurati da ladice imaju pažljivo obrađene metalne vodilice kako bi se osiguralo dosljedno glatko i pouzdano pomicanje prilikom otvaranja i zatvaranja. Uostalom, želite da Vaš namještaj u kupaonici savršeno funkcionira dugi niz godina. Ladice dolaze u inačicama s punim produžetkom. Kao što ime sugerira, to znači da se ladica može izvući u cijeloj dužini.


 

Bešumna praktičnost
Mehanizmi za samo-zatvaranje i meko zatvaranje dvije su dodatne karakteristike modernog kupaonskog namještaja koji se nalaze i u kuhinjskom namještaju. Kod mehanizma za samo-zatvaranje dovoljno je dati ladici mali pritisak da se ona automatski zatvori. Ovakvi mehanizmi za zatvaranje oslobađaju korisnika od dvije smetnje. S jedne strane, ladica se tiho zatvara, a s druge, brzina zatvaranja ladice se pri kraju zatvaranja - usporava, osiguravajući da njezin sadržaj ostane na mjestu.

P.S. Korištenje odjeljaka za razvrstavanje i organiziranje može pomoći u smanjenju nereda u ladicama. Odjeljci su na raspolaganju kao dodaci prilikom naručivanja kupaonskog namještaja.

 


Publisher:
gradimozadar.hr