tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ARCHICAD START Edition 2020

11 godina s Vama!

ARCHICAD START Edition 2020

Best buy BIM! 

ARCHICAD START Edition 2020 je prema omjeru cijene i mogućnosti najpovoljniji alat za ulazak u svijet BIM-a. 

START Edition namijenjen je manjim uredima koji žele raditi u BIM-u, no nisu im odmah potrebne sve mogućnosti koje nudi puna verzija.

 

START verzija 2020 slijedi isti koncept kao START EDITION 2019. Sadržaju su dodane nove značajke koje su razvijene za punu verziju programske opreme ARCHICAD 23. Sva su postojeća ograničenja ostala ista. Više na LINKU.

 

Cijena 12.750,00 KN + PDV.

  

START EDITION 2020 NOVE ZNAČAJKE

MODELIRANJE Novi napredni alati za stupove (Column Tool) i grede (Beam Tool) omogućuju vam brže i preciznije modeliranje konstruktivnih i ostalih građevinskih elemenata. Usklada projekta sa ostalim sudionicima sada je lakša nego ikada prije zahvaljujući novom alatu za otvore, prodore i niše (Opening Tool).

PRODUKTIVNOST Podignite svoju produktivnost na viši nivo sa novim „Startup“ dijalogom i „Action“ centrom. Pokretanje datoteka se odvija bez obavijesnih poruka. Tabovi su pregledniji uz „TAB previews“ te olakšavaju navigaciju u projektu.

DOKUMENTACIJA I BIBLIOTEKA Unaprijeđen je prikaz greda i stupova koristeći projicirane i simboličke poglede te pokrivne šrafure (Cover Fills). Unaprijeđene su opcije kod kreiranja objekata rampe, dizala i prozora.

PERFORMANSE Optimizirane performanse, reducirana veličina datoteke i brže pokretanje programa čine ARCHICAD START EDITION 2020 bržim nego ikad prije! Ubrzanje rada je vidljivo kod prebacivanja između tabova, otvaranja više projekata jednim klikom i reduciranim vremenom osvježavanja nacrta.

OPTIMIZIRANI RADNI PROCES (WORKFLOW) ARCHICAD START EDITION 2020 nudi optimizirani radni proces zahvaljujući unaprijeđenom Info Box-u zona (Zone Tool) i oznaka (Label Tool), pojednostavljenim unosima podataka za Shell i Morph kao i za pojednostavljene Text Label strelice te jedinstvene ID (Unique ID) u postavkama prikaza nacrta (View Settings). Kreirajte animacije za studije sunca (Sun Study) sa prilagođenim opcijama datuma i vremena uz trenutne povratne informacije (Realtime Feedback) o postavkama vlastitih i bačenih sjena.

Napomena:

Ukoliko želite iskoristiti sve mogućnosti koje nudi puna verzija ARCHICAD 23, u bilo kojem trenutku možete nadograditi svoju ARCHICAD STAR(T) Edition 2020 licencu na punu verziju ARCHICAD 23 i nastaviti s radom na projektima.

Za više informacija posjetite LINK

Za ponudu molimo obratite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona +385 51 586 381.

 


Publisher:
gradimozadar.hr