tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Stan za obitelj i/ili najam

11 godina s Vama!

Stan za obitelj i/ili najam

U potražnji ste za vlastitim stanom, a želite kupiti kvalitetnu nekretninu koju će moći koristiti više generacija?

U potražnji ste za vlastitim stanom te ste čvrsto odlučili kako ćete, ako baš treba, uložiti više od 2100 eura po kvadratu i kupiti stan u kojem se nećete susretati s brojnim problemima koje na žalost često krije lijepa fasada novogradnje. Tražite stan gdje Vam neće za nekoliko godina curiti krov, vlažiti unutarnji zid, otpasti dio fasade i slično.

 

Također želite da Vaš stan bude vrhunski izoliran te izgrađen od vrhunskih materijala?

 

Smiljevac_stan_za_ivot_ili_najam_5 Stan za obitelj i/ili najam

 

Vjerovali ili ne stan kakav želite može se naći na tržištu, posebno onda kad su investitori spremni odvojiti nešto više novaca i vremena za kvalitetnu gradnju, ali i investirati u vrhunske materijale. Tako ćete u zadarskom naselju Smiljevac pronaći jednu manju zgradu, sagrađenu upravo na opisan način. U zgradi o kojoj je riječ sve su podne površine obložene pločicama 1. klase marke Sant Agostino, stolarija je aluminijska s trostrukim ostakljenjem. Zgrada je sagrađena od Porotherm opeke 25 cm te izolirana stiroporom  debljine 10 cm , stubište je također izolirano stiroporom debljine 5 cm.

Stan koji ima taj još jedan wc

 

Smiljevac_stan_za_ivot_ili_najam_20 Stan za obitelj i/ili najam

Često ćemo čuti kako vlasnici standardnih stanova govore  ovaj stan nam je odlične veličine samo da ima još jedan wc i živjeli bismo u njemu zauvijek! E ovaj stan ima taj još jedan wc!

 

Osim što ima dva sanitarna čvora, kompletna sanitarna oprema vrijedi više desetaka tisuća kuna, a to je zato što su sve kupanice i wc opremljene vrhunskim wc školjkama talijanskog branda Catalano.

 

Za više informacija, kao i za razgledavanje stana kontaktirajte agenticu Ivanu Pezo Milković na telefon 091 567 6716 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Smiljevac_stan_za_ivot_ili_najam_22 Stan za obitelj i/ili najam

 

Umivaonici i tuš kade izrađeni su od Tecnorila, kvalitetnog i izdržljivog materijala debljine svega 3cm., dodatne odlike su njihova izvrsna antibakterijskim i protukliznim svojstva te lakoća održavanja.

 

Sva sanitarna oprema dolazi iz najboljih talijanskih tvornica, što garantira ne samo kvalitetu već i vrhunski talijanski dizajn u kojem ćete svakodnevno uživati. Dodatan impresivan dojam ostavljaju i ormarići te tuš kabine marke Arblu, kao i slavine marke ID. Drugim riječima kupnjom ovog stana dobivate visoko luksuzni prostor koji će trajati generacijama.

 

stanovi_smiljevac12-031219 Stan za obitelj i/ili najam

 

Osim ujednačenih podnih površina, koje se lijepo stapaju sa zidnim pločicama kupaonice. Temeljno uređenje ovog stana ne bi Vam trebalo nikada dosaditi, naime boje i materijali korišteni u opremanju klasični su, nenametljivi i ostavljaju prostor za uređenje gotovo u svakom stilu, od šarenog i razigranog, industrijskog, modernog, pa čak i rustikalnog stila uređenja.

 

 

Smiljevac_stan_za_ivot_ili_najam_11 Stan za obitelj i/ili najam

Smiljevac_stan_za_ivot_ili_najam_12 Stan za obitelj i/ili najam 

Stanovi na Smiljevcu smješteni su u manjoj zgradi sa ukupno pet stanova, svaki ima pripadajuće parkirno mjesto. Možda kvart Smiljevac nije bio Vaš prvi izbor, no kad malo bolje razmislite donosi jako puno prednosti. Zgrada se nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja pa je ovaj stan idealan kako za obiteljski život tako i za najam bilo turistički ili pak dugoročni najam.

 

Pješice možete do crkve, škole i vrtića. Osim toga svi veći prodajni centri nalaze se u blizini te Vam je potrebno svega par minuta do Bauhausa i Supernova centra, dok se u Interspar , Konzum i Plodine možete uputiti i pješice. Razmislite samo koliko ćete kupnjom ovog stana dugoročno uštedjeti na gorivu?

 

Tlocrt Stan za obitelj i/ili najam

 

Ako ste do ovog trenutka preferirali neki drugi dio grada, a prednosti stana u Smiljevcu su Vam se jako svidjele, probajte samo razmisliti koliko je kvart Smiljevac u blizini svih izlaza iz grada. Ljeti, za najvećih gužvi vrlo brzo napuštate grad i dolazite na plažu u Bibinje ili Sukošan. Idete li pak u smjeru Zagreba ili iz Zagreba stižete stan je smješten u neposrednoj blizini samog ulaza u grad.

 

Smiljevac Stan za obitelj i/ili najam

 

Stanovi veličine 65 m2 posjeduju dvije spavaće sobe, wc, kupaonicu te dnevni prostor otvorenog koncepta. Cijena im je 141,876 €.

Za više informacija, kao i za razgledavanje stana kontaktirajte agenticu Ivanu Pezo Milković na telefon 091 567 6716 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Publisher:
gradimozadar.hr