tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Odlično riješenje danas za vozače, sutra za turizam

11 godina s Vama!

Odlično riješenje danas za vozače, sutra za turizam

Foto: Tehnix
Turizam, barem onaj u bliskoj budućnosti, mogao bi zahtijevati posebne uvjete u vidu izdvojenih objekata za karantenu

Mjesto predviđeno za samoizolaciju/karantenu zbog opasnosti od širenja zaraze, sada već dobro znamo, mora zadovoljiti određene uvjete, a to je odvojen sanitarni čvor i prostor za spavanje onih koji u karanteni moraju biti. Da bi provedba karantene uistinu funkcionirala i ondje gdje za to uvjeti ne postoje, tvrtka Tehnix osmislila je specijalnu kabinu sa kompletnim sadržajem potrebnim za vrijeme trajanja karantene/samoizolacije.

 

Tehnix_Corona_kabina_2 Odlično riješenje danas za vozače, sutra za turizam

 

Tehnix_Corona_kabina_3 Odlično riješenje danas za vozače, sutra za turizam

 

Izdvojeni objekt kapaciteta četiri osobe i dimenzija 6,5 m x 3 m x 3 m posjeduje vlastitu kuhinju, krevete, sanitarni čvor, ali i prozorčić za beskontaktni unos potrepština. Ovaj objekt također posjeduje i sustav odvajanja otpada, naime otpad se prikuplja u za to predviđene folije te se potom spaljuje.

 

Tehnix_Corona_kabina_4 Odlično riješenje danas za vozače, sutra za turizam

 

-Odvajanje otpada je temelj održivosti turizma, a dobro znamo da je izvor najvećih infekcija upravo otpad-, kaže direktor Tehnixa, g. Đuro Horvat.

 

-Ovaj smo proizvod osmislili jer ne možemo spavati mirno već svi skupa moramo pomoći s našim znanjem-, dodaje direktor Horvat.

  

Kompanija Tehnix vodeća je eko industrija u svijetu. Poslovni cilj Tehnix-a je razvijati i proizvoditi najbolje tehnologije kojima se postiže održivi razvoj i cirkularna ekonomija.

 

Tehnix_Corona_kabina_5 Odlično riješenje danas za vozače, sutra za turizam

Publisher:
gradimozadar.hr