tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

11 godina s Vama!

Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

Foto: Chair4you
#ostanitedoma uz novu stolicu, fotelju ili tapetu

Vrijeme Corona krize nenadano je produžilo naš ostanak u vlastitom domu dodavši mu pritom mnogobrojne nove funkcije. Preko noći u našim su se domovima nastanili uredi, vrtići, škole, a sve te nove sadržaje morali smo uklopiti u postojeće dnevne boravke, kuhinje i blagovaonice.

 

Dugi dani kod kuće zasigurno su mnoge ljude potaknuli i na razmišljanje o promjenama u životu, a istovremeno i o promjenama u vlastitom domu. Kako bismo ostvarili naše zamisli i ideje donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga za osvježenje vlastitog doma, a koje smo potražili na webshopu www.chair4u.hr

 

Obzirom da trenutno u vlastitim kuhinjama/blagovaonicama boravimo više nego ikada prije nove će stolice osvježiti prostor i učiniti ga još udobnijim mjestom. 

 

Oslo Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

 

Preporuka osoblja web shopa www.chair4u.hr jesu Oslo i Vardo stolice , koje se osim iznimne udobnosti i kvalitete svojim nenametljivim dizajnom uklapaju u gotovo svaki interijer, a osim toga dostupne su za isporuku odmah. 

 

Oaza mira u vlastitom domu

U ovo vrijeme kada smo ostali zakinuti za ispijanjem kave u udobnoj fotelji omiljenog kafića, mnogi među nama će poželjeti preslikati baš takvo ozračje i u vlastiti dom. 

 

Kako to učiniti odgovor leži u novoj fotelji, ljuljački i tapeti iz asortimana web shopa www.chair4u.hr

 Crystal_i_Boston Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

 

Za svojih pet minuta mira odvažite se i odaberite udobnu ljuljačku Boston ili plišanu Crystal, popijte prvu jutarnju kavu u njoj, uvečer pročitajte knjigu, uspavajte maleno dijete ili učinite sve to više puta u danu.

 

Zuiver_15_POST-1 Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

 

Iz chair4u.hr predlažu i prekrasan Zuiver asortiman stolica, barskih stolica i fotelja koji je trenutno na popustu od 15%, a uz narudžbu Zuivera putem www.Chair4U.hr svaki kupac dobiva i bon od 10% popusta na kompletan asortiman sve do kraja godine (izuzev Zuivera).

 

Kako motivirati najmlađe?

 

elephant_i_piggy Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

 

Trenutno brojni roditelji svakodnevno brinu o tome kako će motivirati najmlađe članove. Razveselite ih šarenim komadima stolica Elephant i Piggy koje su izrađene od čvrstog materijala te dolaze u četiri vesele boje. Uz stolice birajte i Qeeboo zečiće za sjedenje ili držaće za vrata, a za spavaću sobu vesele svjetleće medvjediće ili cvjetiće.

 

queeboo Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće tedy_lampe Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

 

Nakon što ste se pobrinuli za vlastitu udobnost, a djecu motivirali šarenim komadima probajte se još samo malo poigrati vlastitim kutkom, neka uz pomoć prekrasne tapete to bude najpoželjnije mjesto gdje ćete barem na trenutak pobjeći od svakodnevice.

 

1200_1200 Novim komadima namještaja skratite duge dane kod kuće

 

Ako prilikom narudžbe imate bilo kakvih nedoumica svakako nazovite ljubazno osoblje Chair4you na 01 4844 115 i  095 4844 115 i pitajte ih za savjete i detaljne opise proizvoda, oni su tu da Vam pomognu u odabiru odgovarajućeg komada namještaja.

 

Ako se ipak dogodi to da Vam proizvod iz nekog razloga ne odgovara, a već je stigao na Vašu adresu, imate pravo povrata od 14 dana. Potrebno je jedino da artikl nije montiran i korišten, te mora imati originalnu ambalažu.

 

Webshop www.chair4u.hr  - radi od 00-24h, kontakt je iprijevoz(at)gmail.com, 01 4844 115 i  095 4844 115

 

Pratite novosti chair4u na Facebook i Instagram profilu.

Trenutno je od narudžbe do dostave željenog namještaja potrebno  između 24-48h

Publisher:
gradimozadar.hr