tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novi termin Dana arhitekata 4.0

11 godina s Vama!

Novi termin Dana arhitekata 4.0

Foto: Hotel Jure
Dani arhitekata 4.0 održavaju se u novom terminu od 3. do 5. rujna u Šibeniku

U terminu od 3. do 5. rujna 2020. u konvencijskom centru u Šibenika - Amadria Park Hotel Ivan**** i Amadria Park Hotel Jure**** održat će se Dani arhitekata 4.0

 

Riječ je o Danima arhitekata 4.0, koji su se trebali održati 12. - 14. ožujka 2020. u Šibeniku i koji su nažalost uslijed poznatih okolnosti odgođeni te se iz tog razloga održavaju u ovom novom terminu.

 

Centralna tema Dana arhitekata 4.0 je STANOVANJE, a detaljan program bit će objavljen u narednim tjednima.

 

Program Dana 4.0 obuhvatit će i novine te najaktualnije informacije iz područja zakonodavstva i poslovne prakse arhitekata!

 

Predavanja na Danima arhitekata 4.0 bit će organizirana sukladno svim epidemiološkim mjerama u velikoj kongresnoj dvorani Konvencijskog centra Šibenik uz Hotel Ivan, ujedno i najvećoj kongresnoj dvorani u Hrvatskoj koja u svojih 1200 m2 može primiti i do 1500 sudionika, te omogućava poštivanje razmaka sudionika i svih drugih preporučenih epidemioloških mjera (provjetravanje i sl.). Predviđa se maksimalan broj od 300 sudionika.

 

Ostala popratna događanja, koktel večera u četvrtak, 3. rujna i svečana večera te dodjela nagrada 4. rujna održat će se na otvorenim prostorima u Beach Baru En Vogue i na bazenu hotela Jure!

 

En_Vogue_Beach_Bar_2_Small Novi termin Dana arhitekata 4.0

 

Prisustvovanjem Danima arhitekata ispunjava se godišnja obaveza stručnog usavršavanja!

 

Prijave za sudjelovanje na Danima arhitekata možete izvršiti do  28. kolovoza 2020. godine, kada se prijave ujedno  zaključuju!

 

S obzirom na ograničen broj prijava, prijavite se na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto.

 

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE.

 

Smještaj nije uključen u cijenu kotizacije.

 

Smještaj u Amadria Park hotelu Ivan**** i Amadria Park hotel Jure****za sudionike Dana i osobe u pratnji osigurani su po povoljnijim uvjetima.

 

Rezervaciju smještaja trebate napraviti sami. Zbog ograničenog broja soba u hotelima potrebno je rezervirati smještaj što prije!

 

Rezervaciju smještaja u hotelu Amadria Park Hotel Ivan**** i Amadria Park Hotel Jure**** možete učiniti na linku http://www.dubrovniksun.hr/prijave/hka/

 

Opširnije o Danima arhitekata 4.0

 

DA4-6 Novi termin Dana arhitekata 4.0

Publisher:
gradimozadar.hr