tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kupaonica – mjesto susreta

11 godina s Vama!

Kupaonica – mjesto susreta

Obiteljska kupaonica mjesto je na kojem se svakodnevno susreću, s jedne strane užurbanost, a s druge opuštanje. Geberit nudi savjete kako bi i jedno i drugo zajedno moglo funkcionirati.

Upaljene su svijeće, latice ruža razbacane su okolo, umirujući zvukovi ispunjavaju kupaonicu. Napokon je vrijeme da se isključimo i opustimo u kupaonici koju smo pretvorili u malu spa oazu... No ubrzo stiže novi dan! Rasvjeta i ruže jučerašnje večeri sada su sjećanje. Jutro u kupaonici donosi ubrzani ritam. Vrijeme je pripreme za odlazak na posao, u školu ili vrtić. Oko sedam ujutro, cijela se obitelj nalazi u kupaonici i obavlja svoju jutarnju rutinu – baš kao i svakog jutra.

  

Option_Plus_Mirror_Cabinet_5_bigview Kupaonica – mjesto susreta

 

Ponekad kao oaza blagostanja, a ponekad kao užurbano obiteljsko središte - kupaonica mora udovoljavati različitim zahtjevima (ponekad gotovo istovremeno). To se može postići pametnim dizajnom kupaonice, za koji je potrebno dobro planiranje i, u potpunosti korištenje prostora za odlaganje. Trik je korištenje kupaonskog namještaja na način da je kupaonski pribor na pravom mjestu i da mu se može brzo i lako pristupiti.

  • Element s ogledalom idealno je mjesto za odlaganje najčešće korištenih predmeta, poput četkica za zube, dezodoransa i kozmetike.
  • U idealnom slučaju, baza za umivaonik može se koristiti za odlaganje svega ostalog potrebnog u kupaonici. Osim četki i sušila za kosu, koristi se i kao mjesto za čuvanje ostalog pribora, od kupke s mjehurićima do ručnika. Ukoliko je potrebno više prostora za odlaganje, možete dodati niske ili visoke bočne kupaonske elemente.
  • Pobrinite se da svi znaju gdje se nalazi koji kupaonski pribor te kada je čiji red u kupaonici, tada ništa ne bi trebalo ometati miran početak dana.

  

2018_Bathroom_04_S2_Acanto_Series_Detail_with_Hand_-_1_1_takeover_HR-hr_bigview Kupaonica – mjesto susreta

 

Ukratko: Dobra organizacija dostupnog prostora za odlaganje znači da se ne trebate brinuti o neredu u obiteljskoj kupaonici svakog jutra – uz to, možete se radovati opuštajućim trenucima.


Publisher:
gradimozadar.hr