tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GBPRO - zelena edukacija u digitalnom izdanju

11 godina s Vama!

GBPRO - zelena edukacija u digitalnom izdanju

Pridružite se GBPRO DIGITAL online edukaciji o zelenoj gradnji, koja se održava u listopadu 2020. godine, kroz 5 modula putem ZOOM platforme!

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira jedinstvenu multidisciplinarnu edukaciju koja obuhvaća teme iz područja zelene i održive gradnje, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije te održivog prometa i e-mobilnosti.

 

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji spomenute edukacije u ovoj izvanrednoj situaciji uslijed pandemije COVID 19 virusa, preselilo je događaj na digitalne platforme te po prvi puta omogućilo održavanje edukacije kojoj će po pristupačnim cijenama sudjelovati polaznici iz cijele Hrvatske !

 

Stoga je Green Building Professional edukacijski program NAMIJENJEN svima onima koji žele učiti i mijenjati svijest svih dionika uključenih u proces stvaranja i razvoja zelene gradnje za BOLJE DANAS što omogućuje kontinuirano ostvarivanje visoke kvalitete života, zdravlja i rada u prostorima u kojima boravimo uz mogućnost dobivanja značajnih ušteda primjenjujući pritom sve elemente zelene i održive gradnje!

 

Svjetskim istraživanjima je dokazano da objekti i prostori koji su kreirani, izvedeni i održavani prema principima zelene gradnje te koji su energetski učinkoviti ostvaruju dodatnu vrijednost za sve sudionike u procesu planiranja, projektiranja, gradnje i korištenja objekata -  investitore, društvo u cjelini, prirodu i same korisnike zgrada.

 

Brojni vrhunski stručnjaci pripremili su edukativna i stručna predavanja za Vas - pogledajte PROGRAM!

  • 13.10. ODRŽIVA GRADNJA & nZEB
  • 15.10. ODRŽIVI RESURSI      
  • 20.10. ENERGETSKA UČINKOVITOST I E-MOBILNOST
  • 22.10. DIGITALNA SADAŠNJOST
  • 27.10. KRUŽNO GOSPODARSTVO

 

PRIJAVITE SE!

 

Više informacija o edukaciji možete potražiti OVDJE!

Publisher:
gradimozadar.hr