tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Geberit Rimfree® tehnologija

11 godina s Vama!

Geberit Rimfree® tehnologija

Savršena kombinacija higijene i dizajna
Čistoća i higijena važne su, posebno u kupaonici. S obzirom da Rimfree WC školjka nema unutarnjeg ruba, nema niti područja koje je teško dosegnuti prilikom čišćenja i na kojem se može nakupljati kamenac, bakterije i prljavština. Čišćenje je brže, mnogo učinkovitije i nema potrebe za primjenom jakih sredstava za čišćenje koja štete okolišu.

Geberit je uveo potpuno novu i patentiranu tehnologiju ispiranja - Geberit Rimfree tehnologiju. Sustav Rimfree® stvara vodeni mlaz oko WC školjke s pritiskom vode jačim nego u klasičnim WC školjkama. Stoga je ispiranje mnogo učinkovitije nego ikad prije.

 

Klasične WC školjke ovise o unutarnjem rubu koji vodi tok vode oko čitave WC školjke. Prljavština i bakterije nakupljaju se na ovom, teško dostupnom, mjestu što rezultira neugodnim mirisima.

  

RIMFREE_1_ Geberit Rimfree® tehnologija

Klasična wc školjka s unutarnjim rubom 

 

Geberit Rimfree® WC školjke nemaju unutarnji rub. Glatka unutarnja površina Geberit Rimfree® WC školjke čisti se jednim ispiranjem. I najbolje od svega, može se odmah vidjeti ako je sva prljavština uklonjena.

  

RIMFREE_3_ Geberit Rimfree® tehnologija

Rimfree® WC školjka nema unutarnji rub

 

Rimfree WC školjka dostupna je u kupaonskim linijama Geberit Selnova, Geberit Citterio, Geberit Xeno2, Geberit Acanto, Geberit iCon, Geberit Smyle.

 

Više informacija potražite na www.geberit.hr

 

Za dodatne informacije kontaktirajte:

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.

Franc Kaučič, PR

Tel. +385 98 476 866


Publisher:
gradimozadar.hr