tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Pročistite onečišćeni vanjski zrak

11 godina s Vama!

Pročistite onečišćeni vanjski zrak

Foto: Rowenta
Rowenta pure air essential tbc pročišćivač zraka Pu2530 vaš je štit od onečišćenog zraka iz vana

Dišite lako i zaštitite svoj dom pomoću pročišćivača zraka tvrtke Rowenta. Pročišćivač nudi brzo, učinkovito pročišćavanja zraka, visoke performanse i dizajn jednostavan za uporabu. Njegove tri razine filtracije uklanjaju i do 99,9% sitnih čestica djelujući kao vlastiti štit vašeg doma od onečišćenja zraka u zatvorenom.

 

Budući da boravimo 90% svog života u zatvorenom prostoru (Izvor: Indoor Generation, Velux Group - Yougov studija) možemo zaključiti da je dom više nego samo mjesto za spavanje. No, zbog do pet puta većeg zagađenja u zatvorenom prostoru nego vani (Izvor: WHO), pročišćivač zraka je obavezan dodatak bilo kojem domu.

 

Large-PU2530_lifestyle_picture3_Medium Pročistite onečišćeni vanjski zrak

 

S Pure Air Essential by Rowenta udahnite čisti zrak i uživajte u potpunom miru zahvaljujući brzom i učinkovitom pročišćavanju zraka i visokim performansama od 230 m3 zraka na sat. Idealan je za prostorije do 90 m2. Njegov troslojni filtracijski sustav sadrži pred filter i filter aktivnog ugljena i filter 2-u-1 za uklanjanje do 99,9% sitnih čestica, dima i mirisa, peludi, alergena, plijesni i još mnogo toga.

 

Ovaj kućni pročišćivač zraka jednostavan je za uporabu, a ima tri prilagođene brzine, uključujući tihi način rada za nesmetanu uporabu, indikator za promjenu filtera i prikladni timer.

 

Large-PU2530_lifestyle_picture2_Medium Pročistite onečišćeni vanjski zrak

 

Sve to, obećava čisti zrak u vašem domu.

Publisher:
gradimozadar.hr