tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Eutropian - Prostori u zajednici

11 godina s Vama!

Eutropian - Prostori u zajednici

Poziv
Foto:
Eutropian – organizacija koja pomaže u procesima urbane regeneracije traži projekte koji se bave ekonomskom organizacijom prostora i zgrada, kojima upravljaju građani te koji imaju društveno-kulturni utjecaj na svoj gradsko okruženje. Rok za predaju prijava je 15. veljače 2016.

Eutropian je istraživačka organizacija koja se bavi planerskim strategijama te pomaže gradovima, ne vladinim organizacijama i građanima u procesima urbane regeneracije. Specijalizirani su za urbanu obnovu, kulturni razvoj, uključivanje zajednice i lokalni ekonomski razvitak. Bave se i prikupljanjem novaca (crowdfunding) te nude know-how za inkluzivnu i održivu urbanu regeneraciju.

U sklopu projekta u okviru kojeg će se održati nekoliko radionica diljem Europe te biti izdana publikacija, Eutropian traži projekte koji se bave upravo održivim regeneracijskim procesima. Otvoreni prostori, lokali ili zgrade kojima upravljaju građanske inicijative ili udruge, a koji ujedno imaju pozitivan kulturno-društveni utjecaj su ciljani projekti ili realizacije.

Prijave / projekti se šalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ,a potrebno je priložiti ispunjenu anketu (text file ovdje ili word file ovdjee), 3-5 fotografija / prikaza u rezoluciji 300 dpi te postojeću dokumentaciju; letke, izvještaje i slično (maksimalno 5. stranica). Planira se izdavanje knjige koja bi obuhvatila sve slične europske projekte.

Više o Eutropianu saznajte ovdje, a za bilo kakva pitanja se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Autor/izvor: DAZ