tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Rowenta RR7447 -  najtanji robotski usisavač 4-u-1 (*)

11 godina s Vama!

Rowenta RR7447 -  najtanji robotski usisavač 4-u-1 (*)

Foto: ROWENTA
Očistite svoj dom robotskim usisavačem Rowenta Explorer 60 koji je visok svega 6 cm i opremljen najsuvremenijom navigacijom te je posebno koristan za osobe koje pate od alergija

Ovaj samo 6 centimetara visoki robotski usisavač neviđenih je i nepobjedivih performansi koje mu omogućavaju besprijekorno kretanje u sve, pa i najmanje kutke prostorija u kojima se nakupljaju životinjske dlake i prašina.

Bez obzira koliko namještaj bio nizak ovaj robot prolazi ispod kreveta, kuhinjskih ormarića ili čak ispod sofe. Veličina ovog XS robota omogućuje mu lak prolaz na bilo kojoj površini i neopisivu okretnost za besprijekorno i lako čišćenje.

 

Robotski usisavač RR7447 opremljen je vrhunskom navigacijom Smart Exploration 4.0. Dok čisti vaš dom on metodično prikuplja podatke o vašem kućanstvu u stvarnom vremenu pomoću integriranih infracrvenih senzora, žiroskopa i bočnih senzora.

Osim toga opremljen je i sa senzorom koji prepoznaje tepih i tada se robotski usisavač automatski prebacuje u najjaču postavku snage usisavanja. Sve to su značajke najnaprednije tehnologije kojom su danas opremljeni najnapredniji dronovi.

 

Rowenta_robotski_usisava_RR7447_moe_se_njime_upravljati_putem_aplikacije Rowenta RR7447 -  najtanji robotski usisavač 4-u-1 (*)

 

Taj je robotski usisavač vaše tajno oružje protiv alergija. Sigurno se pitate zašto? Zato što je opremljen s novim sustavom Aqua Force 2u1 što znači da on pod istovremeno usisava i pomoću ugrađene vlažne krpe briše pod, što mu omogućava voda iz rezervoara koji se nalazi u robotu.

Zahvaljujući tim performansama on je primjeren za uklanjanje i najsitnijih četica prašine, te također i najtvrdokornijih mrlja. Osim toga ima ugrađen filtar visokih performansi koji osigurava 99,9% zadržavanja prašine. Sve te njegove izuzetne tehnologije pridonose tome da je ovaj model robota usisavača posebice primjeren i koristan za osobe koje pate od alergija. Možemo još k svemu tome dodati da se s njim mogu usisavati i osvježiti i najdeblji tepisi koji su i većinom i najproblematičniji za čišćenje, a pravi su izvor prašine koja šteti alergičarima.

  

Rowenta_robotski_usisava_RR7447_usisava_i_brie_tvrde_podove_i_tepihe Rowenta RR7447 -  najtanji robotski usisavač 4-u-1 (*)

 

Osim svih ovih navedenih performansi ovaj robotski usisavač ima još i aplikaciju koja vam omogućava da se lako s njim možete povezati s bilo kojeg od vaših inteligentnih uređaja: pametnog telefona ili pametnog sata ili glasovno mu zapovjediti preko Amazone Alexa ili vašeg Google asistenta. On će zahvaljujući tome moći usisavati i bez vašeg prisustva što će vam uštedjeti vrijeme i energiju. Na taj će te si način moći dopustiti luksuz bez premca stjecanjem kontrole nad svojim robotom bilo gdje i u bilo koje vrijeme, kad god vam to palo na pamet, a da ni prstom ne maknete.

Sve što za to morate učiniti je da jednostavno otvorite svoju aplikaciju Rowenta Robots kako biste joj mogli pristupiti putem Wi-Fi mreže.

 

(*) metenje, centralno četkanje, usisavanje i brisanje - u usporedbi s 15 najprodavanijih robota za čišćenje u Europi (14 zemalja) + Rusija, podaci neovisnog panela 2019, vrijednost i količina prodaje.

 

Publisher:
gradimozadar.hr