tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 UREĐENIM INTERIJEROM DO VEĆEG INTERESA KUPACA

11 godina s Vama!

UREĐENIM INTERIJEROM DO VEĆEG INTERESA KUPACA

Mareta nekretnine
Foto: Mareta nekretnine
Prilikom kupnje stana osim kvadrature i lokacije interijer igra veliku ulogu.
Bez obzira na široku ponudu nekretnina na zadarskom tržištu, često je teško pronaći odgovarajuću nekretninu koja će ispuniti ako ne sve, onda barem većinu naših želja. Lijepo uređeni interijeri pritom će nas zainteresirati već na prvi pogled. 

Ako ste u potrazi za novom nekretninom mogao bi vas interesirati novoizgrađeni dvoetažni stan smješten u urbanoj vili jednokatnici. Ovaj će vas stan zasigurno osvojiti lijepo uređenim interijerom. Komfor triju spavaćih soba, prostranog kupatila te wc-a, čini ovaj stan pogodnim za veću obitelj. Natkrivena terasa te blagovaonica i kuhinja povezane s dnevnim boravkom u otvorenu cjelinu pružiti će vam ugodan prostor za susret s ukućanima .

S balkona ovog stana pruža se djelomičan pogled na more i centar grada. Budući da je okrenut prema jugu, te kvalitetno građen, energetski certifikat B razreda znači da ćete vrlo lako postići željenu temperaturu unutar stambenog prostora, čemu će dodatno pripomoći ugrađeno centralno grijanje. Stan je u cijelosti dizajnerski opremljen, s vrhunskim aparatima i pokućstvom uključenim u cijenu, a prednost mu je i uhodana turistička djelatnost sa sjajnim ocjenama.


Izvor: Mareta nekretnine