tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Tvrtka Palijan d.o.o. optimizirala poslovne procese

11 godina s Vama!

Tvrtka Palijan d.o.o. optimizirala poslovne procese

Foto: Ivan Čorić, Adriavision
JAČANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI PALIJAN d.o.o. ULAGANJEM U IKT.; KK.03.2.1.19.0341

Tvrtka PALIJAN, koja se bavi projektiranjem građevinskih konstrukcija u mogućnosti je na visokom stručnom nivou upotrijebiti sve konstrukcijske materijale: armirani beton,čelik pa i drvo,te njihove kombinacije u obliku spregnutih konstrukcija čelik-beton. Godine 2019., PALIJAN d.o.o. potpisuje ugovor s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „JAČANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI PALIJAN d.o.o. ULAGANJEM U IKT“ referentna oznaka ugovora KK.03.2.1.19.0341.

 

Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. Svrha realizacije projekta je jačanje konkurentnosti i učinkovitosti društva PALIJAN d.o.o. optimiziranjem poslovnih procesa vezano za projektiranje građevinskih konstrukcija kroz uvođenje integriranog IKT rješenja.

 

Nabava informatičke opreme i suvremenih softvera iz područja projektiranja građevinskih konstrukcija omogućiti će integraciju i optimiziranje ključnih poslovnih procesa, ubrzati proces projektiranja i omogućiti projektiranje vrlo složenih konstrukcija.

 

Provedba projekta osigurava dugoročnu održivost poslovanja, omogućuje povećanje kapaciteta, unapređenje efikasnosti i produktivnosti, novo zapošljavanje,te kvalitetno pozicioniranje tvrtke na tržištu projektiranja građevinskih konstrukcija u RH i Regiji.

 

Ciljevi projekta: Projekt doprinosi ostvarenju općeg cilja: Povećanje učinkovitosti poslovanja, konkurentnosti i jačanju tržišne pozicije MSP-a na međunarodnom tržištu, te razvoj informacijskog društva u RH.

 

Ciljevi Projekta su u potpunosti relevantni i konzistentni s poslovnim ciljevima društva PALIJANd.o.o., te doprinose ostvarenju vizije poslovanja i poslovnim ciljevima Društva-rast prihoda i dobiti, te vrijednosti imovine društva; unapređenje konkurentnosti; stalno unapređenje kvalitete usluga; te razvoj kulture poslovanja koja naglašava vrijednosti tvrtke – konkurentnost, orijentiranost tržištu/kupcu i kvaliteti, fleksibilnost, inovativnost.

 

Očekivani rezultati projekta:

 

  •    NABAVLJENA I INSTALIRANA INFORMATIČKA OPREMA I STANDARDNI SOFTVERI,
  •    RAZVIJENO I IMPLEMENTIRANO INTEGRIRANO IKT RJEŠENJE ZA PROJEKTIRANJE GRAĐEVINSKIH KONSTRUKCIJA,
  •    UNAPREĐENA ZNANJA I VJEŠTINE 5 DJELATNIKA ZA RAD NA NOVOM IKT RJEŠENJU,
  •    PROJEKT USPJEŠNO PROVEDEN U OKVIRU PLANIRANOG PRORAČUNA I PLANIRANOG VREMENSKOG OKVIRA,

 

Ukupna vrijednost projekta:  1.500.325,00 kn, 

Ukupno prihvatljivi troškovi:  1.165.000,00 kn, 

Sufinanciranje EU:                757.250,00 kn, 

Razdoblje provedbe projekta: 01.12.2019. – 01.12.2020.

 

Kontakt osoba:  Ivan Palijan, direktor.

 

Poveznice:  www.strukturnifondovi.hr.

 

zastavice Tvrtka Palijan d.o.o. optimizirala poslovne procese


Publisher:
gradimozadar.hr