tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Zvučna izolacija

11 godina s Vama!

Zvučna izolacija

Geberit
Pet stavki koje doprinose optimalnoj zvučnoj izolaciji na području sanitarija
Glasan zvuk vode iz WC školjke ili u odvodima tuša iz susjedne prostorije jednostavno je zamarajući. Geberit navodi pet stavki za dobru zvučnu izolaciju.

GEBERIT_silent_pro_cijevi Zvučna izolacija

Prava cijev – Idealne cijevi za zvučnu izolaciju su one koje smanjuju prirodne vibracije kao rezultat njihove vlastite težine. To uključuje, na primjer, Geberit Silent-Pro cijevi i spojnice. Izrađene su od PP plastike ojačane mineralima. Ovaj materijal proizvoda znatno smanjuje prirodne vibracije, a stoga i zvuk. Geberit Silent-Pro jednostavno se umeće jer cijevi i spojnice čine savršene spojeve a time i bolju zvučnu izolaciju u području samih spojeva.

 

  

GEBRIT_sistem_cijevi_odvojenih_od_zida Zvučna izolacija 

Odvojenost od zida – Instalacijski sustavi poput Geberit Duofix-a za ugradbene vodokotliće omogućuju odvajanje sanitarnih instalacija od zgrade. Time se sprječava prijenos zvuka u stambeni prostor.

  

  

GEBERIT_akustino_izolirano_koljeno_cijevi Zvučna izolacija

Tihi spojevi – Sustavi cijevi akustički odvajaju sustav odvodnje od oba zida i stropova. Time se sprječava prenošenje zvuka iz strukture u zgradu, a zatim u uši susjeda koji spava. Izolacijski materijali smješteni na pravim mjestima, npr. u spoju između WC keramike i zida, sprečavaju prenošenje zvučnih valova kroz zgradu.

  

  

GEBERIT_kompletni_sustav_zvuno_izoliranih_cijevi Zvučna izolacija

Znanje vrijedi – Možete se osloniti na testirane i certificirane kompletne sustave, jer je zaista tiho samo onda kada je cijeli instalacijski sustav tih. Štoviše, to je jedini način da se osigura DIN 4109 standard. Geberit testira akustične karakteristike svojih proizvoda u različitim, realnim instalacijskim situacijama i objavljuje upravo te mjerne rezultate.

  

 

Zvučna izolacija

Servis i tehničko savjetovanje – Svaka instalacijska situacija je drugačija. Bez obzira na to je li zid od betona ili opeke, zvučno optimizirani proizvodi mogu se instalirati bilo gdje. Tehnički savjetnici iz Geberita pomažu pronaći optimalno rješenje jer svaka situacija zahtijeva posebna rješenja. Idealno je koristiti i softver za planiranje (npr. Geberit ProPlanner), koji sadrži detalje o savršeno zvučno optimiziranim proizvodima.

 


Publisher:
gradimozadar.hr