tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Zlatni indeks ponovo dobio ROCKWOOL za najbolji program stipendiranja studenata u Hrvatskoj

11 godina s Vama!

Zlatni indeks ponovo dobio ROCKWOOL za najbolji program stipendiranja studenata u Hrvatskoj

Udruga eSTUDENT na online svečanosti dodijelila nagrade poduzećima koja su najviše pridonijela kvaliteti studentskog života, njihovom obrazovanju te stručnom usavršavanju

U velikoj konkurenciji, studenti okupljeni u udrugu eSTUDENT su prepoznali ROCKWOOL ADRIATIC kao tvrtku koja ima najbolji program stipendiranja u Hrvatskoj u prošloj godini u kategoriji malih i srednjih poduzeća. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz koji je u proteklih 13 godina stipendirano ukupno 111 učenika i studenata.

  

Zahvalivši na prestižnoj nagradi Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova tvrtke ROCKWOOL ADRIATIC, je između ostalog istaknula:

‘Ovo je sada zaista potvrda da smo lider u Hrvatskoj na području suradnje sa studentima. Činjenica da je ovo naš 6.  zlatni indeks govori puno, a pogotovo kada sami studenti odabiru dobitnike. Veliko je to priznanje i za sve naše zaposlenike, naše dosadašnje dobitnike stipendija ali i snažan poticaj onima koji će to tek postati.  Također želim zahvaliti svim svojim kolegicama i kolegama koji nam pružaju podršku sve ove godine kako bismo zajedno uspjeli'. 

 

Pobjednici su birani između prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća, a odluku o dobitnicima donijelo je odabrano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa sveučilišta u Hrvatskoj.


Publisher:
gradimozadar.hr