tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kako i gdje na webu oglašavati građevinsku tvrtku, prodaju materijala i opremanja?

11 godina s Vama!

Kako i gdje na webu oglašavati građevinsku tvrtku, prodaju materijala i opremanja?

Foto: gradimozadar.hr
Web oglašavanje u građevini, opremanju i uređenju

Vaša tvrtka posluje u području građevine, arhitekture, energetske učinkovitosti i opremanja te želite marketinški budget usmjeriti prema ciljanoj javnosti?

 

Kad je u pitanju online oglašavanje usmjerite vaš oglas prema ciljanoj javnosti, istražite portale koji su tematski okrenuti gradnji i uređenju. Iako će i brojni drugi portali postići rezultate prikazivanja za vašu tvrtku, specijalizirani portal poput gradimozadar.hr dovesti će vam klijente u trenutku kad vas najviše trebaju, a to je pri planiranju gradnje ili usred projekta.

 

Zašto je to tako?

 

Zato što iskusni urednici portala gradimozadar.hr već deset godina uspješno usmjeravaju informacije o tvrtkama u gradnji prema ciljanoj javnosti i to putem različitih informacija koje se upravo u trenutku gradnje i projektiranja traže. Zato je dobro informacije o vašoj tvrtki usmjeriti upravo ovdje.

 

Nije tajna da će vam vlastita kvalitetna web stranica uz odličan SEO dovesti kupca na vrata, a oglašavanjem na ciljanom portalu vi samo uvećavate tu mogućnost. Naime na specijaliziranom portalu kupci provode više vremena tražeći i druge informacije vezane za gradnju, pa samim time informacija i o vašim proizvodima/uslugama postaje nešto korisno za čitatelja, a što je još važnije i za vašu prodaju.

 

Također je poželjna i vaša prisutnost na društvenim mrežama, od kojih svaka ima svoju publiku.

 

Facebook u posljednje vrijeme ne donosi pretjerano dobre rezultate, osim u slučaju plaćenih oglasa, pa ga je iz tog razloga dobro imati jer su ti oglasi još uvijek dosta povoljni.

 

Instagram profilom možete vrlo mudro okupiti ciljanu javnost, a još bolje rezultate možete postići putem Linkedina. Također ako imate mogućnost snimite i kratke filmiće s objašnjenima o gradnji i uređenju, to je dobar sadržaj za youtube.

 

Zapamtite sljedeće: za prave je rezultate potreban kontinuitet u svemu, a ukoliko oglasite kompaniju na stranicama gradimozadar.hr uredništvo će se pobrinuti da Vaše informacije budu svježe i ažurne, pa evo još jedne prednosti za oglašavanje baš ovdje.

 

Ipak, još nekoliko stvari je potrebno zadovoljiti za online prisutnost i dojam ozbiljne i kvalitetne kompanije koji zasigurno želite ostaviti, a to su:

 

  • Kvalitetne fotografije Vaših referenci, koje ćete prepustiti profesionalcu
  • Kvalitetan i strukturirani sadržaj vaših poruka, koji za Vas mogu odlično napraviti SEO profesionalci ili copywriteri

 

Ukoliko želite odličan marketing, uz kvalitetnu podršku javite nam se na telefon 098565572 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mi ćemo udovoljiti jedan velik dio Vaših potreba.

Publisher:
gradimozadar.hr