tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Geberit je dobitnik četiri priznanja iF DESIGN AWARD 2021

11 godina s Vama!

Geberit je dobitnik četiri priznanja iF DESIGN AWARD 2021

Foto: Geberit
Nagrađivani dizajn i funkcija

Četiri Geberit proizvoda dobila su nagrade žirija na međunarodno poznatoj dodjeli nagrada za dizajn - iF  DESIGN AWARD 2021. Posebno se ističe Geberit ONE element s ogledalom.

 

Geberit_One_element_s_ogledalom Geberit je dobitnik četiri priznanja iF DESIGN AWARD 2021

 

Geberit ONE element s ogledalom s četiri različita ugođaja rasvjete bio je samo jedan od proizvoda koji je impresionirao žiri na iF DESIGN AWARD 2021.

 

Geberit ONE element s ogledalom s integriranom funkcijom ComfortLight oduševio je žiri na iF DESIGN AWARD 2021. Posebnu pohvalu dobio je koncept rasvjete na ogledalu, koja nudi savršeno prilagođenu rasvjetu za svako doba dana. Osvjetljenjem se upravlja intuitivno, a dizajnirano je tako da savršeno osvjetljava odraz u ogledalu i prostor umivaonika s četiri izvora svjetlosti integrirana u element. Osvjetljavajući prostor umivaonika sa slavinom, Geberit ONE prostoru daje živopisan i veći izgled.

 

2021_shower-area_BH-2_olona_model_01_Big_Size Geberit je dobitnik četiri priznanja iF DESIGN AWARD 2021

 

Osim Geberit ONE elementa s ogledalom, nagradu je dobila minimalistički dizajnirana tuš kada Geberit Olona, kupaonska linija Geberit iCon te Geberit ONE umivaonik s bazom za umivaonik.

 

 

Fotografija

 Olona Geberit je dobitnik četiri priznanja iF DESIGN AWARD 2021

Sofisticirano i elegentno

Tuš kada Geberit Olona u ravnini s podom nudi vrhunski dizajn i visokokvalitetne materijale uz atraktivan odnos cijene i kvalitete. Zahvaljujući promišljenoj tehnici sustava Geberit, njezina je ugradnja brza i jednostavna. Integrirani brtveni flis pruža trajnu sigurnost prilikom brtvljenja.

Publisher:
gradimozadar.hr