tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 SVATKO MOŽE OPRATI RUBLJE I DOZIRATI DETERDŽENT SAMO MIELE TO RADI SAVRŠENO

11 godina s Vama!

SVATKO MOŽE OPRATI RUBLJE I DOZIRATI DETERDŽENT SAMO MIELE TO RADI SAVRŠENO

Foto: Miele
Miele W1 perilice rublja s TwinDos sustavom za automatsko doziranje tekućeg deterdženta s revolucionarnim 2-faznim sustavom.
TwinDos sustav omogućuje vrhunske rezultate pranja koristeći optimalnu količinu deterdženta i time vas čuva od alergija, a vaš novčanik od nepotrebnih troškova.
 
Sustav TwinDos za automatsko doziranje deterdženta nudi 2 opcije: doziranje deterdženta i omekšivača u Miele 2-faznom sustavu ili preko TwinDos sustava koji sam dozira odgovarajuću količinu UltraPhase 1 i UltraPhase 2 sredstva u odgovarajuće vrijeme. Time je postignut najviši razred učinkovitosti pranja i to je ujedno i najbolji sustav tekućih deterdženata na tržištu.
 
Miele revolucionarni sustav tekućih deterdženata omogućuje najtemeljitije pranje bijelog i šarenog rublja uspoređujući ga s ostalim sustavima deterdženata drugih proizvođača i to je dokazano opsežnim testiranjem. Revolucija u njezi rublja je ta, da  konvencionalni tekući deterdženti ne sadrže izbjeljivač. Tajna izvanrednih rezultata pranja leži u dvije komponente tekućih deterdženata, UltraPhase 1 i UltraPhase 2 koji se doziraju iz odvojenih spremnika u odgovarajućem trenutku tijekom procesa pranja – u potpunosti automatski.
 
U razdoblju od 01.03. do 31.08.2016. godine kupnjom nove Miele W1 TwinDos perilice rublja dobivate besplatnu godišnju* zalihu sredstava za pranje rublja UltraPhase 1 (7 kartuša) i UltraPhase 2 (5 kartuša) u vrijednosti od 1.188,00 kn!


Izvor: Miele