tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Odabirom rasvjete unesite mediteran u interijer

11 godina s Vama!

Odabirom rasvjete unesite mediteran u interijer

Foto: Unsplash
Kad je u pitanju uređenje interijera često razmišljamo o tome koji stil je najprikladniji za naš prostor?

Da li odabrati moderan, klasičan, retro ili neki drugi stil? U svakom slučaju stil uređenja mora biti u skladu s našom osobnošću i karakterom. Iz tog razloga ako ste osoba koja voli opuštenost, odijeva lepršave varijante, voli prozračne tonove i prirodne materijale u interijeru, možda je mediteranski stil pravi odabir za vas?

 

Nepogrešiv stil za uređenje doma ili apartmana s prizvukom mora

 

Ovaj stil uređenja interijera krasi prirodno okruženje. Pijesak, kamen i obalu unijet ćemo u interijer kombinacijom laganih tonova. Bijela i beige uz odabir prirodnih materijala, poput drva, ratana i slame označit će obalnu zonu, dok će se morski akcent postići upotrebom modrih tonova.

 

Ležernost i opuštajući osjećaj vlastitog doma leži u ovom stilu, kakav će se odlično uklopiti u objektima na obali, kao i u unutrašnjosti kontinenta.

 

Životnu ravnotežu i ljubav prema prirodi iskazat ćemo uređenjem doma u ovom stilu, nadopunjujući ga detaljima iz prirode, gdje nema mjesta nepotrebnim predmetima. Živjeti u skladu s prirodom, reciklirati i promišljeno kupovati odjeću, dekoracije i namještaj, način je življenja kakav se sve glasnije promiče u svijetu, ali i kod nas. Pritom se mediteranski stil diči upravo ljepotom koju nam priroda pruža, ostavljajući dovoljno prostora za opuštanje, druženje i uživanje u interijeru.

 

Rasvjeta kao pečat ležernog stila

 

Tajni sastojak identiteta interijera krije se u odabiru rasvjetnih tijela i jačine svjetlosti. U skladu s time rasvjeta proizvođača Nova Luce, nastaje kao odgovor na različitosti u opremanju interijera.

 

BOHO_Aurora_ratan_Nova_Luce_Lightcode Odabirom rasvjete unesite mediteran u interijer

Ratan visilica, promjer 24.5 cm, cijena Light Code:  973 kn

 

U ponudi ove grčke kompanije pronašli smo nekoliko visilica, originalnog naziva boho, kakve će se odlično uklopiti u mediteranski stil uređenja. Ove visilice krasi kvaliteta izrade prirodnim materijalima i stvaranje ambijentalnog ugođaja opuštenosti, kakav se postiže u boho-chicu, seoskom, skandinavskom stilu, ali i mediteranskom stilu uređenja interijera.

 

Visilica_luster_prirodni_ratan_i_drvo_Lightcode Odabirom rasvjete unesite mediteran u interijer

Visilica Ratan, promjer: 38.5 cm, cijena Light Code: 959 kn

 

BOHO_Scarlet_bambus_visilica_Nova_Luce_Lightcode Odabirom rasvjete unesite mediteran u interijer

Visilica bambus, promjer: 39 cm, cijena Light Code: 1200 kn

 

BOHO_Griffin_Nova_luce_Lightcode Odabirom rasvjete unesite mediteran u interijer

Visilica slama, promjer: 30.5 cm, cijena Light Code: 1031 kn

 

Svu rasvjetu iz ponude možete potražiti u prodajnom salonu Light code u Zadru, na adresi Zagrebačka 34.(kod dvi pumpe) Telefon: +385 97 6627 091

Publisher:
gradimozadar.hr