tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Odabir prave tipke

11 godina s Vama!

Odabir prave tipke

Foto: Geberit
Digitalni izložbeni salon s tipkama za aktiviranje ispiranja

Birate pločice koje odgovaraju Vašem stilu. Ne pristajete na kompromise kod WC školjki i armatura za Vaš umivaonik. I baš zato što je važno pravilno odabrati, u Geberitu ćete proaći baš onu tipku za aktiviranje ispiranja WC školjke, koja će Vašoj kupaonici dati završni sjaj i razmaziti Vas njezinim funkcijama.

 

Omega60_Geberit Odabir prave tipke

Geberit tipke za aktiviranje ispiranja WC školjke dostupne su u različitim oblicima, materijalima i bojama te s dodatnim funkcijama.

 

IZBOR JE VAŽAN

 

Bez obzira radi li se o umivaoniku, armaturama za tuširanje ili odgovarajućim tipkama, uređenje ili preuređenje kupaonice znači da je nužno donijeti niz temeljnih odluka. Pri tome sitniji detalji kao što su, primjerice, tipke za aktiviranje ispiranja ponekad budu zanemareni. Međutim, odgovarajuća tipka za aktiviranje može kupaonicu učiniti još privlačnijom. Kad se uzme u obzir tijekom procesa projektiranja, tipka se, ovisno o modelu, može kombinirati s dodatnim praktičnim funkcijama kao što su jedinica za uklanjanje mirisa ili orijentacijsko svjetlo.

 

IZBOR NE MORA BITI TEŽAK

 

Geberit je izradio revidirani digitalni izložbeni salon tipki za aktiviranje dostupan na web stranici.  On nudi atraktivan pregled ponude tipki za aktiviranje te pomaže u procesu traženja zahvaljujući intuitivnim smjernicama za korisnike. Sa svakim se klikom prikazuju dodatne informacije o bojama, materijalima, mogućim primjenama i funkcijama odgovarajućeg modela. Prikazane slike mogu poslužiti kao inspiracija za vlastitu kupaonicu iz snova.

 

JEDNOSTAVAN PRISTUP

 

U tražilicu upišite tipkezaaktiviranje.geberit.hr

 

Više informacija potražite na www.geberit.hr

Publisher:
gradimozadar.hr