tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kome treba Archicad? Saznajte na Arhibau sajmu i iskoristite popust!

11 godina s Vama!

Kome treba Archicad? Saznajte na Arhibau sajmu i iskoristite popust!

Projektiranje u Archicadu često se opisuje „lakše, preciznije i efikasnije!”
Radite u 3D-u i usmjerite se prema punoj primjeni BIM-a.

Ako vas BIM alat koji sad koristite košta živaca i novaca, vrijeme je za Archicad!

 

Archicad 25 Donosi razna poboljšanja, primjerice u izradi vizualizacija, preciznije nacrtne dokumentacije, optimizirane OPEN BIM suradnje te mnoga druga, velika i mala, poboljšanja koja pojednostavljuju vaš svakodnevni rad.

 

Prepun poboljšanja, Archicad 25 je najbolja verzija!

 

Zašto odabrati Archicad?

 

  1. JEDNOSTAVNA IZRADA MODELA: U Archicadu je vaša intuicija na prvom mjestu. Samo krenite s modeliranjem i pustite da teku ideje. Rad je vrlo jednostavan zahvaljujući značajkama kao što su alat za zid i bogate integrirane biblioteke unaprijed definiranih elemenata poput prozora, vrata ili namještaja. U bilo kojem trenutku odredite svojstva elemenata do željene razine detalja.
  1. DOKUMENTACIJA JEDNIM KLIKOM: Archicad vam štedi dragocjeno vrijeme. Morate samo jednom izraditi 3D model i onda jednostavno kliknite na ikonu za generiranje pridruženih tlocrta, presjeka i pročelja. Svaka promjena što ju napravite u svom modelu zgrade, automatski se prenosi na sve nacrte. Sve se to, za nekoliko sekundi, odvija u pozadini. Archicad inteligentno koristi procesorsku snagu osiguravajući nesmetan i neprekinut tijek rada.
  2. AŽURIRANI ISKAZI KOLIČINA ZA TROŠKOVNIKE: Archicad automatski stvara popise s količinama svih elemenata modela kao što su zidovi, prozori, vrata, ograde, grede, fasadni elementi itd. U bilo kojem trenutku pregledajte trenutne količine elemenata u modelu.
  3. JEDNOSTAVNA RAZMJENA PODATAKA: Izvezite i podijelite BIM model s kolegama zahvaljujući integriranom alatu „Publisher“ – doslovno jednim klikom. Archicad podržava više od 40 formata za izvoz te ugrađenim IFC sučeljem olakšava otvorenu suradnju i multidisciplinarni rad sa suradnicima.
  4. TIMSKI RAD: Izradite svoj projekt istovremeno na više računala i s više različitih lokacija. Ostanite usklađeni sa svim članovima projektnog tima sa BIMcloud Teamwork funkcijom. Odaberite BIMcloud Basic, BImcloud ili BIMcloud As A Service; postoji optimalno rješenje za sve vaše potrebe
  5. MOĆNE VIZUALIZACIJE: Oživite svoje projekte impresivnom prezentacijom uz pomoć stolnog računala, laptopa, tableta ili pametnog telefona. Premostite jaz između projektnog ureda i 7 gradilišta uz najpopularniju aplikaciju za prezentaciju i koordinaciju, za sve sudionike projekta, uz pomoć nagrađivanog BIMx-a. BIMx pomaže čak i neprofesionalcima lakše istražiti BIM model zgrade i pregledati nacrte.
  6. ARCHICAD SE STALNO RAZVIJA: Jedna od velikih prednosti Archicada je u tome što se stalno razvija. Redovita ažuriranja omogućuju vam pristup značajnim poboljšanjima u produktivnosti i učinkovitosti, što omogućuje da odmah iskoristite najnovije mogućnosti.

+ UGOVOR O TEHNIČKOM ODRŽAVANJU

 

Archicad licencu možete nabaviti onako kako najviše odgovara Vašem poslovnom planu: birajte između trajnih licenci, mjesečne ili godišnje pretplate odnosno ugovora o održavanju. U trajanju od 30 dana dostupne su i probne, potpuno funkcionalne verzije. Licence za studente, učenike i obrazovne ustanove su potpuno besplatne.

 

BIM svakako ima smisla kada se rade veliki projekti koji zahtijevaju ozbiljnu i kompliciranu koordinaciju, a takve projekte maleni uredi ne mogu odrađivati, jer su jedan od problema implementacije i vanjski suradnici – koji ne vide razlog ni koristi prelaska/ulaska u BIM.

Polako se i to stanje mijenja jer shvaćaju koliko im BIM ustvari ubrzava rad.”

“BIM nam oslobađa više vremena za projektiranje i čini cijeli proces učinkovitijim”,kazao je Marko Dabrović iz Sudio 3LHDa.

 

 

ARCHICAD je BIM - BIM je budućnost

 

NOVO – SAMO OD 07.- 09.10.2021. Arhibau popust paket:

15% POVOLJNIJE! Archicad trajna licenca 21.675,00 kn + PDV

** UŠTEDITE 9.110,00 KN **

 

ARCHICAD - ARHIBAU PAKET uključuje:

Archicad 25 trajnu licencu za 21.675,00 kn + PDV

- integrirani MEP Modeler za modeliranje instalacija

- Modelport add-on

- Twinmotion 2021

- mogućnost korištenja na više računala

- 500 dodatnih materijala za Cinerender

- lokalizirani hrvatski Archicad predložak s uputstvom

- tehničku podršku od strane licenciranih BIM instruktora i managera

- besplatni osnovni Archicad tečaj

- besplatni specijalistički Archicad-Modelport-Twinmotion tečaj

 

 

Što je MODELPORT plug-in?

 

Iako Archicad podržava uvoz raznih 3D formata ali popularni OBJ (Wavefront) i FBX (Autodesk) formati nisu među njima, stoga Modelport plug-in za Archicad omogućava uvoz OBJ i FBX, te DAE (Colllada) i 3DS (3DStudio MAX) formata, što u konačnici proširuje količinu visokokvalitetnih i realnih 3D objekata dostupnih Archicad korisnicima.

 

MODELPORT koristi Autodesk-ov FBX SDK kod (vezu) na isti način kao i Autodesk između svojih proizvoda Maya, 3DStudio MAX itd., što stvara pouzdanu vezu između Archicada i ostalih 3D formata.

 

​ModelPort možete koristiti za:

  • Podešavanje Archicada objekata stvorenih Revit ili SketchUp uvozom
  • Pročišćavanje i podešavanje MORPHova formiranih iz uvezenih objekata
  • Formiranje objekata od elemenata modela kao što su zidovi, ploče, krovovi, grede itd.
  • Dodavanje tekstura na bilo koju uvezenu površinu
  • Brisanje odabranih površina u ModelPort Editoru
  • Smanjenje broja poligona i veličine datoteka Archicad objekata stvorenih iz RVT/SKP modela
Publisher:
gradimozadar.hr