tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Konferencija u Sarajevu - Sfera 2021: Tehnologija betona

11 godina s Vama!

Konferencija u Sarajevu - Sfera 2021: Tehnologija betona

Stručna konferencija u Sarajevu
Sfera d.o.o. vas poziva na stručnu konferenciju, koja će se održati 2. i 3.11. 2021. godine u Sarajevu u Hotelu Hills. Tema konferencije je: „Tehnologija betona“.

Na konferenciji će se okupiti svi regionalni predavači i stručnjaci koji će raspravljati o različitim tematskim jedinicama.

 

Teme konferencije su:

  • Tehnologija betona
  • Beton u niskogradnji
  • BIM – Beton u suvremenom projektiranju konstrukcija
  • Beton u arhitekturi
  • Specijalne vrste betona
  • Preoblikovani AB elementi.

 

Na konferenciji će se iznijeti regulative i standardi u području tehnologije betona, prezentirat će se dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata te preispitati znanstvena i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za proizvodnju betona. Istaknut će se njihove prednosti i naglasiti uvjeti za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem.  

 

Strucna_konferencija_u_Sarajevu_tehnologija_betona Konferencija u Sarajevu - Sfera 2021: Tehnologija betona

 

Konferencija na jednom mjestu okuplja struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije te sudionicima pruža mogućnost direktne komunikacije. Cilj rasprave je razmjena znanja i iskustava u različitim područjima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti za uspostavljanjem međunarodne i domaće suradnje. 

 

Predavače možete pogledati ovdje: https://2021beton.sfera.ba/gostujuci-predavaci/  

 

Sponzori stručne konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

 

Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Nexe, Transportbeton, Hering, Put Inženjering, Bossin, Baldinistudio, Rofix, Ro tehnologija, Binis beton, Doka, Simprolit, Orfej, Tehna, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjerin1, Terakop, Duly.

 

Organizator konferencije je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba. 

 

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama. Ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem linka: https://2021beton.sfera.ba/online-registracija/ 

Publisher:
gradimozadar.hr