tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Sudjelujte u stvaranju smjernica za ublažavanje posljedica poskupljenja građevinskog materijala

11 godina s Vama!

Sudjelujte u stvaranju smjernica za ublažavanje posljedica poskupljenja građevinskog materijala

HGK Vas poziva da sudjelujete na radionici za stvaranje smjernica o ublažavanju posljedica poskupljenja građevinskog materijala, koja će se održati 11. studenog, u 10h na Građevinskom fakultetu u Zagrebu uz live stream.

Veliki porast cijena građevinskog materijala i proizvoda u zadnjih godinu dana stvorio je ozbiljne probleme proizvođačima i izvođačima građevinskih radova.

 

Vlada je stoga donijela Zaključak o postupanju radi ublažavanja posljedica poremećaja cijena građevinskog materijala i proizvoda.

 

Kako bi primjena Zaključka bila učinkovita, Hrvatska gospodarska komora organizira radionicu na kojoj će izraditi smjernice za postupanje. 

 

U priloženim dokumentima na ovoj stranici možete pronaći detaljan program radionice koja će se održati u skladu s epidemiološkim odredbama Stožera civilne zaštite. 

 

Svi koji žele pratiti radionicu live streamom mogu se uključiti putem POVEZNICE

 

Pitanja možete postavljati prije radionice i sedam dana nakon radionice na ovu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Odgovori na pitanja koja primimo prije radionice dijelom će biti ukomponirana u izlaganje, a na dio njih će biti odgovoren putem e-pošte. Pitanja možete postavljati i tijekom radionice putem chata – na jednostavnija pitanja odgovarat ćemo na radionici, a na ona kompleksnija odgovor će vam biti dostavljen e-mailom u roku od sedam dana. 

 

Nakon radionice HGK će na svom webu objaviti (opće) smjernice radi učinkovitijeg postupanja u svrhu mogućih izmjena ugovora o građenju u skladu sa već spomenutim Zaključkom Vlade RH od 30. rujna 2021. godine te vam dostaviti obavijest pa je stoga važno da ostavite svoje ispravne podatke pri uključivanju preko poveznice.