tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 DIZAJNERSKE KUHINJE ZA SVAKI DOM

11 godina s Vama!


DIZAJNERSKE KUHINJE ZA SVAKI DOM

Kuhinje Knapić
Foto: Kuhinje Knapić
U potrazi ste za ekskluzivnom modernom kuhinjom hrvatske kvalitete koja će kuhanju dati jednu novu dimenziju? Svakako pogledajte ponudu kuhinja stolarije Knapić.
Ekskluzivne moderne kuhinje Knapić nastaju prema individualnim potrebama i viziji klijenta. Raznolikošću boja, površina, tekstura i materijala u kombinaciji sa impresivnim dizajnerskim rješenjima, pružaju najviši standard u dizajnu i proizvodnji čineći jedinstveni odraz korisnikova životnog stila.

Iza tvrtke "Stolarija Knapić" iz Frkljevaca stoji 26 godina uspješnog rada. Od 2008. godine viseće kuhinje postaju njihov zaštitni znak. Ove ekskluzivne i jedinstvene kuhinje individualno su prilagođene zahtjevima kupaca. Svaka kuhinja je unikatno majstorsko djelo izrađeno po željama kupca te prilagođeno njegovom prostoru. Funkcionalnost je zasnovana na dizajnerskim istraživanjima i kao takva udovoljava potrebama najzahtjevnijih korisnika.

U svojoj ponudi orijentirani su na dvije vrste kuhinja; Glamour i Style. Kuhinje Glamour prepoznatljivog su zaobljenog dizajna koji će se uklopiti u moderan interijer. Ravni dizaj kuhinja Style odiše tradicionalnošću, a materijali i boje pružaju posebnu notu modernog dizajna. Sve kuhinje oplemenjene su LED rasvjetom koja osvjetljava radnu površinu stvarajući prvoklasan ambijent. Ugradnjom najmodernije bijele tehnike kuhinje Knapić spajaju tehnologiju i dizajn. Prilikom izrade koriste najkvelitetnije materijale, precizne CNC strojeve kojima upravljaju iskusni majstori.

kuhinja_knapi_3 DIZAJNERSKE KUHINJE ZA SVAKI DOM
kuhinja_knapi DIZAJNERSKE KUHINJE ZA SVAKI DOM

Dugogodišnje iskustvo u izradi kuhinja rezultiralo je uvođenjem standarda kontrole kvalitete ISO 9001 koji osigurava isti pristup svakom klijentu te propisuje sve korake u proizvodnji, kako bi se dobio najbolji mogući proizvod u najkraćem roku i po cijeni usklađenoj s vrijednošću proizvoda. Ispitivanja kvalitete i djelovanje kuhinja obavljena su prema hrvatskim (HRN) i europskim (EN) normama u Euroinspekt laboratoriju.

Najviši standardi dizajna i proizvodnje čine ih jedinstvenim odrazom životnog stila svakog kupca, pružajući vrijednost za godine koje dolaze.

Kuhinje Knapić potražite u njihovom prodajnom salonu “Solidum”, Škorpikova 11 u Zagrebu ili na web stranici.