tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 OPEN ME - OD FOTELJE DO UDOBNOG LEŽAJA

11 godina s Vama!

OPEN ME - OD FOTELJE DO UDOBNOG LEŽAJA

Open Me
Foto: Špina
Open Me je trebao biti namijenjen za opremanje hotela, ali kada je proizveden, u tvrtki Špina su odlučili; Predivan je, ide i u maloprodaju! Dizajn potpisuje arhitekt Zdravko Sarapa, prodaje ga Špina, a proizvodi Prostoria: to je 100% domaći proizvod.
Prilikom opremanja hotelskih soba, za koje je trebalo predvidjeti fotelju, ali povremeno i treći pomoćni krevet, teško je bilo pronaći proizvod koji bi zadovoljio sve kriterije. Ili je bio prevelik za male sobe, ili ima komplicirani mehanizam koji se brzo kvari, ili se naprosto loše spava na žičanim podlogama. Tako se pojavila ideja da stvorimo vlastiti proizvod koji bi odgovarao specifičnim zahtjevima.

Da je jednostavan za rasklapanje, da se uklapa u različite stilove interijera, da se na njemu dobro spava, da se može izraditi u različitim i netipičnim dimenzijama, ovisno o potrebama investitora. Tako je nastao osnovni element: fotelja koja se jednostavnim preklapanjem pretvara u ležaj. Dizajn je vrlo jednostavan, minimalistički, bezvremenski, neutralan i jednostavno se uklapa u bilo koji interijer. 

Open Me dolazi u četiri širine. Fotelja širine 80 cm i dvosjed širine 120, 140 i 160 cm, a svi modeli mogu se naručiti u dubinama od 90 ili 100 cm, čime je definirana duljina ležaja (180 ill 200 cm). Proizvod se može dobiti u dva tipa tkanine i ukupno 35 različitih boja.

Open Me može se kupiti na prodajnim mjestima Špine u Poreču, Puli, Splitu, Rijeci, Zagrebu i Varaždinu.

Više o Open Me fotelji i ležaju doznajte na službenoj stranici Špine.


Izvor: Špina.hr