tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Uz sjajne detalje do blistave kupaonice

11 godina s Vama!

Uz sjajne detalje do blistave kupaonice

Bez obzira radi li se o sjajnom ili brušenom metalu, metalni izgled je u trendu, a takav izgled daje poseban sjaj svakom interijeru.

Zlato, mesing, bakar i drugi metalni tonovi popularan su odabir za dnevne sobe i kupaonice.

 

Namještaj, dodaci, lampe i zidni materijali s metalnim izgledom postali su nužni elementi za oživljavanje najnovijih koncepata dizajna interijera. Ova elegantna značajka ne samo da daje nagovještaj luksuza, već se može kombinirati s različitim bojama i materijalima. 

 

Geberit_sjajni_detalji Uz sjajne detalje do blistave kupaonice

Tamni tonovi kupaonice u kombinaciji s kromiranim detaljem na tipki za aktiviranje Geberit Sigma50 i tuš WC uređaju Geberit AquaClean Sela

 

UPEČATLJIVI METALNI EFEKT

 

Pored metalnih detalja poput toplih zlatnih nijansi, odabiri poput crnog kroma i crvenog zlata postali su izuzetno popularni u minimalističkim dizajnom. Kao što je to često slučaj, sve je u pronalaženju prave ravnoteže: trebalo bi izbjegavati kombiniranje više različitih metalnih tonova u jednoj prostoriji kako bi se izbjegao nesklad ili pretjerani raskoš. Međutim, upotreba različitih tekstura površine u kombinaciji može stvoriti nešto što izgleda intrigantno i još uvijek skladno. 

 

FOKUS NA CJELOKUPAN DOJAM

 

Današnji trendovi kupaonica usredotočeni su na tamne boje i prirodne ili mineralne površine poput izgleda oraha, škriljevca ili betona - a metalni naglasci savršeni su dodatak ovom dizajnu. Vrijedi zapamtiti da su detalji ti koji daju prostoriji poseban osjećaj identiteta i individualnosti. Tipke za aktiviranje ispiranja, tuš kanalice i elementi s ogledalima stvaraju skladan efekt i ugodnije kupaonice - što je danas glavni zahtjev.  

 

TIPKE ZA AKTIVIRANJE ISPIRANJA

 

Geberit_tipke_za_aktiviranje_ispiranja Uz sjajne detalje do blistave kupaonice

Pri odabiru detalja u kupaonici, posebno obratite pažnju na dizajn tipke za aktiviranje ispiranja. Tipke za aktiviranje s novim, modernim metalnim bojama savršeno se podudaraju s najnovijim trendovima u kupaonici. Metalne detalje poput kroma, crnog kroma, mesinga te crvenog zlata možete pronaći u digitalnom GEBERIT salonu s tipkama na: https://tipkezaaktiviranje.geberit.hr/

 

TUŠ KANALICE 

 

Geberit_tus_kanalice Uz sjajne detalje do blistave kupaonice
Tuš kanalice iz linije Geberit CleanLine dostupne su u crnom kromu, boji šampanjca te u četkanom i poliranom inoxu.

 

Više informacija potražite na www.geberit.hr