tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GROHE QuickFix za jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice

11 godina s Vama!

GROHE QuickFix za jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice

GROHE QuickFix za nikad jednostavnije preuređenje kuhinje i kupaonice
Vodeći svjetski brend za cjelovita rješenja za kupaonske i kuhinjske elemente GROHE, kroz svoj QuickFix paket pruža jednostavna i pristupačna rješenja za redizajniranje domova.

Dom će uvijek biti mjesto naše intime, posebice u vrijeme pandemije kada se svijet okrenuo naglavačke. Kroz provođenje puno vremena kod kuće kod mnogih se pojavio interes za preuređenje doma kao oaza u kojima se uvijek mogu osjećati dobro.

 

Naravno, ovo ne mora značiti velike intervencije u prostoru, ali za jednostavna rješenja pobrinuo se GROHE kroz svoj QuickFix paket.

 

GROHE QuickFix na jednom mjestu nudi brojne mogućnosti za nadogradnju i uređenje kupaonica i kuhinja, fokusirajući se na brza i jednostavna rješenja

GROHE Start nudi širok raspon modernih i ekološki prihvatljivih elemenata koji se savršeno uklapaju u svaki interijer 

 

GROHE_QuickFix_za_nikad_jednostavnije_preuredenje_kuhinje_i_kupaonice_4 GROHE QuickFix za jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice

 

Pri planiranju zahvata u stambenim prostorima mnogi strahuju od previsokih cijena ili dodatnih komplikacija. Zbog toga smo razvili GROHE QuickFix – niz praktičnih i pristupačnih rješenja tijekom svih koraka u tom procesu, od kupnje do instalacije i održavanja. Naš je cilj pomoći našim kupcima u pretvaranju njihovih domova iz snova iz želja u stvarnost“, izjavio je Jonas Brennwald, čelnik LIXL EMENA i su-izvršni direktor Grohe AG. 

 

Za iznenađujuće jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice GROHE QuickFix osigurava posebne alate, smjernice i video materijale. Primjerice, QuickTool kombinira i objašnjava upotrebu svih uobičajenih alata potrebnih za ugradnju ili održavanje GROHE kupaonskih slavina. Kada su u pitanju kuhinjske slavine, GROHE nudi sustav super-jednostavnog učvršćivanja gdje nisu potrebni dodatni alati.   

 

GROHE_QuickFix_za_nikad_jednostavnije_preuredenje_kuhinje_i_kupaonice_3 GROHE QuickFix za jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice

 

Uz QuickGuides, GROHE je razvio jasne i jednostavne priručnike za instalaciju s kratkim uputama dopunjenima jasnim ilustracijama. Oni koji preferiraju videozapise s uputama pronaći će savjete i upute uz QuickVideos putem ispisanog QR koda na samom pakiranju proizvoda. Na ovaj način kupac dobiva sve u jednom paketu, osim plastične ambalaže - GROHE je sebi postavio cilj eliminacije plastike u svim ambalažama proizvoda. 

 

Započnimo s GROHE Startom 

 

GROHE Start prva je linija proizvoda koja dolazi s kompletnim QuickFix paketom, uz široku paletu slavina za umivaonik, modernog dizajna i različitih visina za što udobniju dnevnu rutinu u kupaonici. Visoko se poštuju i načela održivosti – primjerice, GROHE EcoJoy tehnologija smanjuje protok vode istovremeno obogaćujući mlaz zrakom, čime se postiže znatna ušteda vode. Također, neke varijante opremljene su GROHE SilkMove ES – inteligentnom kombinacijom uštede energije i kontrole vode. Koristeći srednji položaj poluge za hladnu vodu, slavine za umivaonik smanjuju gubitak tople vode, štedeći dragocjenu vodu i energiju. 

 

GROHE_QuickFix_za_nikad_jednostavnije_preuredenje_kuhinje_i_kupaonice_2 GROHE QuickFix za jednostavno preuređenje kuhinje i kupaonice

 

Odabirom proizvoda iz GROHE Start linije za kupaonice i kuhinje kupci se mogu registrirati za produženje jamstva skeniranjem QR koda otisnutog na pakiranju proizvoda, čime se na GROHE standardno jamstvo od pet godina dodaje jedna godina. Za dodatne upite tu je i GROHE servis za pomoć i podršku.

 

Više informacija o GROHE QuickFix paketu dostupno je na GROHE X platformi, novoj web stranici grohe.quickfix.com te putem društvenih mreža Facebook, Twitera, Instagrama, Linkedlna i YouTubea.