tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Sanitarna oprema na kotačima GROHE kamiona

11 godina s Vama!

Sanitarna oprema na kotačima GROHE kamiona

GROHE kamion biti će jedna od najvećih atrakcija na ovotjednom Petrokov sajmu noviteta, koji će se održati u petak, 20. svibnja u sjedištu Petrokova u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari, u periodu od 10:00 do 18:00 h.

Najmoderniju ponudu sanitarne opreme moći ćete pogledati u GROHE kamionu u čijem će izložbenom prostoru posjetitelji moći razgledati sve trendove i inovacije iz ponude vodećeg svjetskog brenda za cjelovita kupaonska i kuhinjska rješenja. 

 

Nakon tri uspješne godine na putovanjima te dvije godine pauze zbog pandemije GROHE kamioni vraćaju se na prometnice, kao atraktivan mobilni izložbeni prostor koji donosi drugačije iskustvo razgledavanja željene opreme za uređenje doma. 

 

Jedan od njih moći će se vidjeti i na najnovijem Petrokov sajmu noviteta u Svetoj Klari, a osim što će posjetitelji moći uživo razgledati najsuvremeniju tehnologiju u svijetu kuhinjske i kuhaonske opreme, moći će dobiti i praktične savjete stručnjaka kako se odlučiti za proizvode koji će njihov život učiniti ugodnijim, jednostavnijim i u skladu s ekološkim standardima. 

 

Najmodernija_ponuda_sanitarne_opreme_na_kotacima_GROHE_kamiona_3 Sanitarna oprema na kotačima GROHE kamiona

 

Ugradbeni vodokotlić nove generacije Rapis SLX, podžbukno univerzalno tijelo Rapido SmartBox, termostatske miješalice Grotherm, GROHE Blue i Red samo su neki od proizvoda koji će biti izloženi u GROHE kamionu.

 

Osim posjetitelja u potrazi za kuhinjom i kupaonicom iz snova, sadržaj GROHE kamiona moći će razgledati i učenici i profesori iz srednjih strukovnih škola kojima GROHE već godinama posvećuje svoj GIVE (Installer Vocational Training and Education) program, pokrenut kao odgovor na stalni problem manjka kvalificiranih instalatera u sanitarnoj industriji.   

 

Sretni smo što opet sudjelujemo na Petrokov sajmu noviteta s našim kamionom te se nadamo da će, posebice nakon pandemijskih godina, on donijeti taj dašak uzbuđenja i nečeg drugačijeg kao trodimenzionalni pogled u budućnost. Mi svakako uvijek nastojimo gledati u tom pravcu prilikom razvijanja novih proizvoda a posebice razmišljamo o održivosti, od izrade samih proizvoda do njihove svakodnevne primjene. Na načelu energetske učinkovitosti funkcioniraju i naši kamioni, od solarnih ćelija na krovu do recikliranja vode“ – izjavila je Martina Džoja Barišić, generalna direktorica GROHE za tržišta Hrvatske i Slovenije.

 

Kroz ovaj program i donaciju najmodernije opreme u Hrvatskoj je do sada osigurano praktično osposobljavanje učenika prema najnovijim trendovima i standardima struke u srednjim strukovnim školama u Splitu i Sisku. 

 

Ovaj smjer GROHE namjerava zadržati i dalje, što svjedoči i uključivanje kompanije na prošlotjedni WorldSkills Croatia 2022., najveće događaje u obrazovanju u Hrvatskoj pokrenuto s ciljem poticanja učenika završnih razreda osnovnih škola na upis u strukovne škole.