tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 16. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva

11 godina s Vama!

16. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira 16. Dane HKIG-a, koji će se održati od 9. do 11. lipnja 2022. godine u Opatiji, a svi seminari će biti organizirani u hotelu Ambasador.

Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila s područja građevinarstva. 

 

Svi sudionici skupa imaju mogućnost sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. 

 

Prije svega, cilj je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu stalnom izobrazbom te usavršavanjem znanja i stručne kompetitivnosti kako bi na taj način pridonijeli razvoju struke, povećali njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost. 

 

U nadi da će i ovi 16. Dani predstaviti najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, vjeruje se kako će se i ove godine okupiti veliki broj sudionika. Predstavnici resornog Ministarstva upoznat će sudionike s novinama u regulativi iz područja graditeljstva.

 

S namjerom predstavljanja najboljih dostignuća s područja građevinarstva, jedanaesti puta organizirat će se svečana dodjela KOLOSA – nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

 

Svi sudionici skupa će u okviru stručnog usavršavanja ostvariti 30 akademskih sati. 

 

16._Dani_Hrvatske_komore_inzenjera_gradevinarstva_2 16. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva

 

Generalni sponzor Dana HKIG je Spegra d.o.o., koja već niz godina daje snažnu potporu struci kroz sponzoriranje Dana HKIG-a. Ovakva suradnja i partnerstvo značajno doprinosi osiguravanju stalne izobrazbe i usavršavanju znanja i stručne kompetitivnosti. Samo na taj način može se osnažiti struka, povećati njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost, a sve s ciljem organiziranja kvalitetnog, stručnog i odgovornog obavljanje poslova u graditeljstvu. Spegra d.o.o. dobitnik je Kolosa 2020. za poseban doprinos razvoju struke, poticanju investicija i doprinos razvoju i unapređenju graditeljske djelatnosti. 

 

Prihvaćanjem pokroviteljstva nad 16. Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva Predsjednik Republike Hrvatske i Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine iskazali su potporu okupljanju stručnjaka različitih profila s područja građevinarstva kako bi stalnom izobrazbom te usavršavanjem znanja i stručne kompetitivnosti pridonijeli razvoju struke, povećali njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost. 

 

Na vrijeme rezervirate smještaj i prijavite se za sudjelovanje na 16. Danima HKIG-a u Opatiji.  U slučaju ograničenja broja sudionika u skladu s preporukama epidemiološke službe pravo sudjelovanja ostvarit će se prema redoslijedu uplate kotizacija. I ove godine kotizacija za sudjelovanje na 16. Danima HKIG iznosi 1.500,00 kn + PDV. 

 

Više informacija pronađite na: https://dani.hkig.hr/novosti/3