tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Pripremite jelo brzo i bez muke

11 godina s Vama!

Pripremite jelo brzo i bez muke

Pametno višenamjensko kuhalo za brzu pripremu ukusnih jela

U gužvi ste, morate kuhati za cijelu obitelj ili vam ponestaje ideja za recepte? Otkrijte novi način kuhanja, jednostavno i ukusno!

 

Tefal Cook4Me+ pametno višenamjensko kuhalo ima intuitivni zaslon koji vas vodi kroz 4 izbornika: Sastojci, Recepti, Ručni način, Omiljeno. Cook4Me+ vam nudi rješenje za ukusne, brze i jednostavne obroke. Kuhajte i svaki puta otkrijte nove okuse: odaberite jedan od 150 unaprijed programiranih recepata, a potom mogućnost ručnog upravljanja ili kuhanja na jednom od 6 programa za kuhanje. Pratite upute na zaslonu detaljno korak po korak i uživajte u odličnim jelima. Kuhalo automatski prilagođava kuhanje broju porcija, vrsti sastojaka i njihovoj težini. Moguće je pripremiti jela za 2 do 6 osoba.

 

Tefal_COOK4ME_lifestyle Pripremite jelo brzo i bez muke

 

Otkrijte inspiraciju i pustite da vas uređaj vodi. Ova 4 izbornika vodit će vas korak po korak do savršenih jela.

 

Sastojci: za pripremu specifične namirnice sve što trebate učiniti je odabrati ju na digitalnom zaslonu, a Cook4Me+ će kuhati za vas.

 

Recepti: 150 unaprijed programiranih recepata u kojima će vas Cook4Me + voditi korak po korak do savršenih rezultata. Nećete ih trebati tražiti u kuharici i gubiti vrijeme, a još manje bojati se da li će vam jelo uspjeti. Ovaj Tefalov kućanski aparat uštedjet će vam vrijeme i savršeno skuhati obrok te vas tako osloboditi svih briga i gnjavaže u kuhinji.

 

Tefal_COOK4ME_lifestyle_3 Pripremite jelo brzo i bez muke

 

Ručno: odaberite jedan od 6 načina kuhanja i pripremite sami svoj recept. Za one koji žele uživati u pripremi svojih jela ova će funkcija itekako biti interesantna. Nema potrebe za nadgledanjem uređaja, vaša je priprema u dobrim rukama i uređaj će održavati toplinu i nakon što je završio s kuhanjem kako bi jelo bilo toplo za serviranje.

 

Omiljeno: Vaš omiljeni recept pohranite jednim pritiskom tipke. I vidi čuda! Samo jedna tipka i jelo se već kuha, a vi bezbrižno radite važnije poslove.

 

Tefal_Cook4Me_White_CY8511 Pripremite jelo brzo i bez muke

gradimozadar.hr poklonio je u suradnji sa In medias res komunikacije, svojoj čitateljici jedan primjerak Tefal cook4me uređaja, kao zahvalu za 1000-ti like na instagram profilu. Sretna dobitnica je Nataša Juratović, vlasnica bloga Mama s bauštele. S nestrpljenjem čekamo vidjeti kako izgleda priprava jela i budno pratimo instagram profil Mame s bauštele.