tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Čist zrak i energetske uštede upakirane u vrhunski dizajn Emure

11 godina s Vama!

Čist zrak i energetske uštede upakirane u vrhunski dizajn Emure

Foto: Daikin
Treću generaciju klima-uređaja Daikin Emura odlikuje luksuzan nov dizajn, za sve one koji žele funkcionalne kućanske uređaje, koji odražavaju njihov stil i estetiku..

„Zidna jedinica klima-uređaja uvijek ostavlja vizualni dojam. Ona može biti i izričaj vlastitog stila”, otkrio je Hiroyasu Kosuge, projektant koji je osmislio najnoviji klima-uređaj Daikin Emura. Misija stvaranja snažnog vizualnog utjecaja odražava se u svakoj komponenti treće generacije klima-uređaja Daikin Emura, putem novog dizajna u sve tri komponente: unutarnjoj i vanjskoj jedinici te daljinskom upravljaču.

 

Jedinstvena estetika

 

Daikin_Emura_15 Čist zrak i energetske uštede upakirane u vrhunski dizajn Emure 

Druga se generacija klima-uređaja Daikin Emura u odnosu na ostale Daikin proizvode istaknula zahvaljujući svom izduženom i zaobljenom prednjem panelu, no treća generacija Daikin Emure pomiče granice još dalje, a uređaji su dostupni u tri boje: mat bijela, srebrna i mat crna. Njezin dizajn odlikuje se zaobljenim prednjim i stražnjim panelima te sjenama koje istovremeno ističu oblik jedinice i sakrivaju ventilator.

 

Nova Daikin Emura sadrži i jedinstvene pomične panele, po prvi put upotrijebljene na modelu Daikin Stylish. Prednji se paneli pomiču za vrijeme rada i dodatno naglašavaju igru sjena jedinice. Estetika zaobljenosti prenesena je i na novi daljinski upravljač,  osmišljen kako bi bio još jednostavniji za upotrebu i još više prilagođen korisnicima, a dostupan je u iste tri boje kao i jedinice. 

 

Daikin_Emura_17 Čist zrak i energetske uštede upakirane u vrhunski dizajn Emure

 

Lijepa i pametna

 

Iako je dizajn glavni adut nove Daikin Emure proizvedene u Europi, uređaj nudi brojne karakteristike i funkcije koje zadovoljavaju potrebe modernih potrošača.

 

Obrada zraka: Dobra kvaliteta zraka u kućanstvu u prethodnim je godinama značajno dobila na važnosti. Zato su projektanti Emure u nju ugradili i Daikin tehnologiju Flash Streamer koja iz zraka hvata štetne tvari kao što su virusi, alergeni i neugodni mirisi, a zatim ih razgrađuje na sigurne atome i molekule vode. Uređaj sadrži i deodorirajući filtar od titana, srebrni filtar protiv alergena i standardni filtar za zrak.

 

Pametno upravljanje: Korisnici Emure mogu uživaju u mogućnosti upravljanja jedinicom s vlastita dlana ili pomoću smart home asistenta (Google Assistant ili Amazon Alexa). Aplikacija Daikin Onecta također im omogućuje postavljanje programa za jedinicu, upravljanje temperaturom i načinom rada te pristup izvješćima o potrošnji energije.

 

Napredan protok zraka: Karakteristike kao što je Coanda efekt koriste posebno dizajnirane lamele kojima se osigurava maksimalni doseg protoka zraka čak i u većim prostorijama. Pored Coanda efekta, inteligentni termalni senzor skenira prisutnost u prostoriji i temperaturu zraka te signalizira jedinici da usmjeri protok zraka dalje od osoba u prostoriji ili da usmjeri protok zraka prema područjima s neujednačenom temperaturom zraka. 

 

Daikin_Emura_18 Čist zrak i energetske uštede upakirane u vrhunski dizajn Emure

 

Napravljena za svako godišnje doba

 

Energetski učinkovita: Daikin Emura projektirana je za rad tijekom svakog godišnjeg doba kako bi pružila udobnosti tijekom cijele godine sa sezonskom učinkovitošću sve do razreda A+++ za grijanje i hlađnje, što dovodi do smanjenog negativnog utjecaja na okoliš i većih ušteda u troškovima za potrošnju energije.

 

Upotreba radne tvari R.32: Zbog svog nižeg potencijala globalnog zagrijavanja (GWP), R-32 je poznata tvar u industriji klimatizacije, sinonim za visoku učinkovitost i pojednostavljenje ponovne upotrebe uz održavanje i poboljšanje standarda koje su postavile prethodne generacije radnih tvari.

 

Dvije prestižne nagrade

 

Daikin Emura 3 nagrađena je za dizajn: red dot Product Design Award 2022 i  iF Design Award 2022.  – obje nagrade ističu izvanredne inovacije uređaja.

 

Daikin_Emura_14 Čist zrak i energetske uštede upakirane u vrhunski dizajn Emure