tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Reinhold Würth nazočio otvorenju hrvatske podružnice

10 godina s Vama!

Reinhold Würth nazočio otvorenju hrvatske podružnice

Tvrtka Würth-Hrvatska d.o.o. službeno je otvorila novi logističko-upravni centar u Velikom Trgovišću

„Kvaliteta prije cijene. To me naučio moj otac od kojeg sam preuzeo tvrtku sa svega 19 godina. Danas kada imam 87 godina i 88.000 zaposlenika, shvaćam koliko je to bio dobar savjet. Izradio sam kompaniju na načelu jednakosti. Svatko u kompaniji je jednako vrijedan. Od zgrada su važniji ljudi i njihova suradnja. Onda uspjeh dođe sam od sebe“, poruka je prof. Reinholda Würtha, predsjednika Nadzornog odbora obiteljske zaklade Würth Grupe sa svečanog otvorenja novog logističko-upravnog centra tvrtke Würth-Hrvatska d.o.o. u Velikom Trgovišću. 

 

Uz prof. Reinholda Würtha i članove obitelji Würth, svečanosti je prisustvovao i Robert Friedmann, predsjednik Središnjeg upravnog odbora Würth Grupe. Govoreći o okolnostima kojima svijet svjedoči posljednjih godina, istaknuo je da Würth Grupa čini mnogo po pitanju održivosti, a sve zahvaljujući čvrstoj i jasnoj viziji obitelji Würth. Dr. Markus Sattler, viši potpredsjednik Würth Grupe Craft, naglasio je kako je upravo obitelj Würth omogućila izgradnju novog, modernog logističko-upravnog centra koji se prostire na 11.000 m².

 

Prof._Reinhold_Wrth_u_obilasku_skladinog_dijela_zgrade Reinhold Würth nazočio otvorenju hrvatske podružnice

 

Svečanost otvorenja najavljena je nastupom bubnjara i udaraljkaša Borne Šercara. Poznati hrvatski umjetnik Nikola Vudrag izradio je stilizirani ključ čijom je primopredajom i službeno otvorena nova zgrada tvrtke Würth-Hrvatska d.o.o.

 

„Stigli ste na odredište jedne dionice puta koji je započeo još davne 1994. godine i trajao punih 28 godina. Na tom putu do sada smo okupili više od 35.000 partnera i 310 zaposlenika. Sada nam se s ovog odredišta otvaraju novi vidici i započinje novo putovanje, a gdje ćemo završiti ovisi o samo o našoj inovativnosti, proaktivnosti i znatiželji“, poručio je predsjednik Uprave Würth-Hrvatska d.o.o. Nenad Vezmar.

 

U ime tvrtke Würth-Hrvatska d.o.o. uručene su tom prigodom i donacije za dječji vrtić i osnovnu školu načelniku Općine Veliko Trgovišće Robertu Grebličkom te predstavnicima Krapinsko-zagorske županije.

 

Novi_logistiko-upravni_centar_tvrtke_WrthHrvatska_d.o.o._u_Velikom_Trgoviu Reinhold Würth nazočio otvorenju hrvatske podružnice

 

Marin Piršić, arhitekt iz ureda NFO koji potpisuje realizaciju zgrade, opisao je pet godina dug put do konačnog otvorenja novog sjedišta tvrtke Würth-Hrvatska d.o.o. Ističući posebnosti zgrade, zahvalio je više od 50 projektanata, stručnih konzultanata i drugih suradnika koji su pomogli u realizaciji.

 

Prof. Reinhold Würth, inače veliki zaljubljenik u umjetnost koji je tu pasioniranost unio i u tvrtku, predao je predsjedniku Uprave Nenadu Vezmaru  te članovima Uprave Olgi Nejašmić i Mariju Vukoviću, umjetnička djela za novu zgradu. U znak zahvalnosti za pomoć koju je prof. Reinhold Würth pružio članovima Dobrovoljnog društva Zlarin ovog ljeta za vrijeme gašenja požara, predstavnici Udruge dobrovoljnih vatrogasaca Hrvatske dodijelili su zlatnu plaketu i imenovali predsjednika Nadzornog odbora obiteljske zaklade Würth Grupe svojim počasnim članom.

 

U novoj središnjici tvrtke Würth–Hrvatska d.o.o., tržišnog lidera iz područja montažnog pribora, spojne tehnike, alata i zaštitne opreme, rade 144 zaposlenika. Skladište koje se proteže na 6.300 m² podijeljeno je na zonu s policama s 8.400 lokacija te regalnu zonu s kapacitetom od 4.320 paletnih mjesta. Sustav pokretnih traka dugačak je 550 metara, s kapacitetom transporta od 1.000 kutija u 60 minuta. Tri ostakljena hodnika spajaju skladišni kompleks s upravnim dijelom zgrade. Na 4.700 m² nalaze se prostorije za edukacije, servis, veleprodajna trgovina, restoran s prostranom vanjskom terasom i konferencijske prostorije.