tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 10. međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije održava se u Zadru

11 godina s Vama!

10. međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije održava se u Zadru

Ususret Power & Energy Mastersu

Power & Energy Masters 2022. - 15. međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje 'Energetska i procesna postrojenja' i 10. međunarodni forum o obnovljivim izvorima energije održavaju se od 12. do 14. listopada u hotelu Kolovare u Zadru.

 

Još od 1994. godine, kada je ENERGETIKA MARKETING prvi put održala skup pod nazivom 'Energetska i procesna postrojenja', ta je tvrtka ostala vjerna temama koje zorno prikazuju sadašnje stanje, ali ujedno daju smjernice kako će se razvijati energetika u godinama koje dolaze.

 

Najprije u Dubrovniku, a zatim u Rovinju i Umagu okupljali su se stručnjaci i znanstvenici iz područja energetike i energetskog gospodarstva, plinske tehnike, obnovljivih izvora, zaštite okoliša, predstavnici visokoškolskih, istraživačkih i ispitnih ustanova, stručnih udruga i državnih tijela, ali i proizvođača energetske opreme, postrojenja i uređaja te inženjerskih, projektantskih i konzultantskih tvrtki iz Hrvatske i svijeta kako bi se upoznali s novostima iz struke, ostvarenim projektima i planovima, razmijenili iskustva i razmišljanja, ali i ugodno se družili.

 

Toj tradiciji ENERGETIKA MARKETING ostala je vjerna do danas, nadajući se kako će novo mjesto održavanja - Zadar - svakako donijeti i neke nove vjetrove, ne samo u energetiku, već i šire.

 

Više informacija potražite ovdje