tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Namještaj i unutarnje uređenje na Ambienti

11 godina s Vama!

Namještaj i unutarnje uređenje na Ambienti

AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Ambienta i ove godine predstavlja kvalitetan izlagački program potvrđujući status središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja. Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, sajam je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma, redizajn postojećih prostora te za opremanje poslovnih objekata.

 

Ovogodišnje izdanje predstavit će tematske cjeline Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zone, Građenje i opremanje, Art Fair i HoReCa program koje koncepcijski zaokružuju priču o suvremenom stanovanju, dizajnu, arhitekturi kao i komplementarnom segmentu ugostiteljske i hotelske opreme.

 

Ambienta_izlagai_2 Namještaj i unutarnje uređenje na Ambienti

 

Na sajmu sudjeluje više od 140 izlagača i suizlagača iz 12 zemalja koji će predstaviti razne vrste namještaja za stanovanje, poslovne prostore, hotele i ugostiteljske objekte, dizajnerski namještaj te proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje.

 

Svoje sudjelovanje na sajmu potvrdili su među ostalima: INTERIJER COLOR, KAUCH DESIGN, STILLES, ERA GRUPA, ARBOLINE, BLUETAG, HRASTICO, RATTAN SEDIA, CONCEPT-S, CENTAR RASVJETE, TEPIH CENTAR, PEVEX, ALEDO NAMJEŠTAJ, WORKSHOP DREAMS, REGALERIJA, BLANCO, TVORNICA TEKSTILA TRGOVIŠĆE, TAPETARIJA FRANJIĆ, FITOM COMMERCE, MILY DIZAJN, TOP2FLOOR, INTERNORM PROZORI, CREATIVE-CABLES STORE, PORTA DIZAJN, CONCEPT-LINE, ZAGREB VRATA, VERTICAL GREENERY, ENTIA, DOMUS DECORUM, TABUSHI, MARIDA HOME i mnogi drugi.

 

Pored izlagačkog segmenta i predstavljanja noviteta, moći ćete uživati u cjelovitom stručnom i edukativnom programu. Očekuje vas dvodnevna konferencija Hrvatske komore arhitekata „Standard i cijena arhitektonskih usluga“ kao i predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na aktualnu temu "Učinkovito korištenje energije u kućanstvu" kao i predstavljanje aplikacije "Provjera učinkovitosti uređaja“. Mjesto više traži se za konferenciju „Build your business“, Udruge Glas poduzetnika, a koja za cilj ima informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uređenja interijera i eksterijera te studenata i budućih poduzetnika o načinima vođenja poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima. Partner sajma Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira Okrugli stol "Čovjek u središtu projektiranja" uz prisustvo tri renomirana talijanska arhitekta.

 

VIDIME_-_dnevna Namještaj i unutarnje uređenje na Ambienti

 

I ove jeseni Aukcijska kuća Kontura ponudit će na prodaju čak 55 umjetničkih ostvarenja.

 

Dolazak na Ambientu pruža odlične prilike, brojne pogodnosti i sajamske popuste. Posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma!

 

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 18.00 sati. Ulaz je slobodan.

 

Više informacija potražite na www.zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

 

Radujemo se susretu s vama!