tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Upoznajte moderan sustav odvodnje SemDrain

11 godina s Vama!

Upoznajte moderan sustav odvodnje SemDrain

S ponudom SemDrain kanalica stvorite siguran i estetski prihvatljiv sustav oborinske odvodnje

Wienerbergerov brend Semmelrock nudi veliku slobodu i inventivnost u dizajnu životnih prostora na otvorenom pružajući vam mogućnost ostvarenja vlastitih vizija i snova. Osim betonskih proizvoda za dizajn vanjskih prostora koje imaju u svom asortimanu, Semmelrock predstavlja SemDrain – novi i moderan sustav kanala za oborinsku odvodnju.

 

Bez obzira planirate li sasvim novi projekt ili renovaciju, ove moderne kanalice zasigurno će vas inspirirati kako da implementirate svoje ideje i stvorite vanjski prostor o kojem ste oduvijek sanjali. SemDrain polipropilenski kanali za odvodnju, u usporedbi s alternativnim rješenjima, pružaju najbolje moguće rješenje za siguran i bezbrižan život.

 

Dizajn_bez_naslova_3 Upoznajte moderan sustav odvodnje SemDrain

 

U sustavu odvodnje, bilo za pješačke, vozne ili industrijske površine, odvodni kanali prvi su element na koji treba obratiti pozornost prilikom kupnje ili projektiranja. Na sam izbor kanala ne utječu samo klasa nosivosti i dimenzije, već i njihova trajnost, trošak ugradnje i estetika. SemDrain kanalice za oborinsku odvodnju izrađene su od najsuvremenijih plastičnih materijala s pocinčano čeličnim rešetkama, lijevano željeznim rešetkama ili poliamidnim rešetkama ojačanim staklenim vlaknima.

Polipropilen, materijal je koji omogućuje bolju optimizaciju težine i učinkovitosti u usporedbi s tradicionalnim tehnologijama te zahvaljujući iznimnoj otpornosti na udarce i opterećenja, omogućuje znatno smanjenje troškova i vremena potrebnog za ugradnju. SemDrain kanalice za oborinsku odvodnju iznimno su praktične po pitanjima transporta i ugradnje, a uz to su lagane i netoksične što ih čini prikladnim za sustave pitke vode.

 

Kanalice Upoznajte moderan sustav odvodnje SemDrain

 

SemDrain asortiman raspolaže različitim vrstama i modelima kanalica, od onih za „uradi sam majstore“ i manje privatne površine pa sve do ponude profesionalnih rješenja za industriju ili javne vozačke i pješačke površine. Svi Semmelrock proizvodi, uključujući i SemDrain, dostupni su u cijeloj Hrvatskoj kod trgovaca građevinskim materijalima i u vrtnim centrima, a kupci sada mogu naručiti i opločenje i odvodnju.

 

Wienerberger neprestano radi na poboljšanju ponude koja će biti estetski privlačna, funkcionalna, racionalizirati potrošnju energije, čuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana. Aktivno doprinosi boljoj kvaliteti življenja i poslovanja na održivi način. Saznajte više o poslovanju i kompletnoj ponudi na wienerberger.hr.