tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Gemma, zastupnik bijele tehnike i kućanskih uređaja obilježila uspješnih 30 godina poslovanja

11 godina s Vama!

Gemma, zastupnik bijele tehnike i kućanskih uređaja obilježila uspješnih 30 godina poslovanja

Foto: GEMMA
Gemma B&D renomirani zastupnik popularnih brendova bijele tehnike proslavio 30 godišnjicu poslovanja

Gemma je u svojih 30 godina postojanja izrasla u respektabilnog lidera u sektoru kućanskih i profesionalnih aparata. Dugogodišnje partnerstvo uspješno njeguje i razvija s renomiranim premium brendovima kao što su; Faber, Franke, Liebherr i Dry Ager, koji su postali imperativ kad je riječ o lijepom, inovativnom i kvalitetnom odabiru. Također, status lidera na tržištu dokazuju i uspješnom suradnjom s najvećim proizvođačem bijele tehnike na svijetu, tvrtkom Midea. Gemma obitelji odnedavno su se pripojili i Smeg uređaje za profesionalnu upotrebu.

 

Vlasnik_i_generalni_direktor_Davor_Juri_sa_suprugom_Vlatkom_voditeljicom_nabave_Gemma_BD Gemma, zastupnik bijele tehnike i kućanskih uređaja obilježila uspješnih 30 godina poslovanja

Vlasnik i generalni direktor Davor Jurčić sa suprugom Vlatkom, voditeljicom nabave Gemma B&D

 

Dodatan veliki razlog za slavlje također je obilježavanje 25 godina uspješne suradnje s talijanskom tvrtkom Faber, svjetskim liderom u proizvodnji kuhinjskih napa kao i uspješnih 15 godina suradnje s njemačko-švicarskom tvrtkom Liebherr – pionirom u tehnologiji rashlade i renomiranim proizvođačem hladnjaka i zamrzivača za kućanstvo i profesionalnu uporabu. Kao obol dugogodišnjem uspješnom partnerstvu tvrtka Faber je, jednu od svojih napa nazvala – Gemma. Zahvaljujući poslovnoj suradnji s Gemmom B&D ovaj poznati proizvođač kuhinjskih napa prisutan je i na tržištu Mađarske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

 

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić ponosan je na činjenicu da je od njenog osnutka davne 1992. godine sve do danas, postala renomirano i prepoznatljivo ime, ne odstupajući od svoje vizije, a to je odgovorno poslovanje u svakom smislu nudeći klijentima samo najbolje proizvode, kao i brigu te podršku svojim kupcima.

 

Gemma_otvorenje_1 Gemma, zastupnik bijele tehnike i kućanskih uređaja obilježila uspješnih 30 godina poslovanja

 

- Danas slavimo 30 godina postojanja i uspješnog poslovanja na tržištu, a razlog za slavlje su također i uspješna dugogodišnja partnerstva s tvrtkama koje zastupamo u cijeloj regiji. Ponosni smo jer smo uspjeli prebroditi i najteža vremena i ostati uspješni na tržištu. Na tome sam izrazito zahvalan svim svojim suradnicima i zaposlenicima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć – istaknuo je direktor Davor Jurčić.

 

Gemma sa svim svojim partnerima uvijek postavlja jasnu viziju i uspješno odgovara na svaki izazov

 

Zahvaljujući pažljivom planiranju i predviđanju situacije na tržištu, Gemma B&D, kontinuirano ostvaruje lagan, ali stabilan i siguran rast, bez obzira na sve turbulencije u ovoj branši i širem ekonomskom okruženju. Kroz godine, djelovanje Gemme B&D, se proširilo na cijelu regiju, u Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Mađarsku, Crnu Goru i Sloveniju. Osim maloprodajne trgovine u Zagrebu, uskoro u studenom svoja vrata otvara i trgovina u Sarajevu.

 

Gemma B&D Hrvatska danas broji 63 zaposlena s planovima rasta, a cijela grupacija ima 80 zaposlenih. Osim doživljaja ugodne i kvalitetne kupnje, važno je istaknuti da je za sve proizvode dostupan centralni servis kao i mreža ugovornih servisera na području cijele Hrvatske i cijele regije.

 

Filozofija tvrtke bazirana je na premium brandovima vodećih svjetskih proizvođača, ali i na potpunu logističku i servisnu podršku kupcima, prije, za vrijeme i nakon kupnje. U današnje vrijeme velikog potrošačkog rasta, mnogi kupci tak kasnije postaju svjesni koliko je važno imati dostupan servis proizvoda i cjelovitu uslugu, stoga je kompletna usluga i briga za kupce stavljena u glavni fokus poslovanja ove uspješne kompanije.