tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ROWENTA X-COMBO Allergy+ - novi hibridni baterijski usisavač

11 godina s Vama!

ROWENTA X-COMBO Allergy+ - novi hibridni baterijski usisavač

Foto: Rowenta
Rowenta X-COMBO Allergy+ jedini je baterijski usisavač koji nudi kombinaciju usisavanja i rotirajućih diskova za jednostavno čišćenje

Novi baterijski štapni usisavač kombinira dubinsko usisavanje i učinkovito brisanje s dva rotirajuća diska u jednom koraku. Rowenta X-COMBO Allergy+ je jedini baterijski usisavač koji nudi kombinaciju usisavanja i rotirajućih diskova za jednostavno i do upola brže čišćenje.

 

Rowenta_X_COMBO_ALLERGY_PLUS_baterijski_tapni_usisava ROWENTA X-COMBO Allergy+ - novi hibridni baterijski usisavač

 

Pogodan je za sve vrste tvrdih površina. Napredna Aerospin tehnologija za usisavanje, brzo brisanje i sušenje omogućuje vrhunske rezultate. Rowenta X-COMBO Allergy+ nudi 3 načina čišćenja - samo usisavanje, samo mokro brisanje podova ili istodobno usisavanje i brisanje podova. Rotacijski diskovi se okreću brzinom do 5 okretaja u sekundi za vrlo efikasno brisanje podova.

 

ROWENTA_X_COMBO_ALLERGY_PLUS_usisavanje_i_brisanje_trvdih_podova ROWENTA X-COMBO Allergy+ - novi hibridni baterijski usisavač

 

Snaga ovog baterijskog štapnog usisavača je 215W što omogućava dubinsko usisavanje. Opremljen je sa 21,6 V litij-ionskom baterijom (6 ćelija) što mu omogućuje do 60 minuta autonomije s jednim punjenjem bez opadanja snage usisavanja. Potrebno vrijeme punjenja je 4h. Rowenta X-COMBO Allergy+ izuzetno je lagan (3,5kg) i tih (79dB) što omogućuje njegovu jednostavnu upotrebu bez napora.

 

ROWENTA_X_COMBO_ALLERY_PLUS_rotirajui_diskovi ROWENTA X-COMBO Allergy+ - novi hibridni baterijski usisavač 

Radi bez vrećica jer upotrebljava ciklonsku tehnologiju. Njegovo održavanje je jednostavno, jer se promjena krpe može izvršiti bez ruku za potpunu udobnost i higijenu. Krpe se mogu prati u perilici. Uz usisavač se isporučuju tri vrste krpa: 2 krpe za sve podove, 2 krpe za tvrdokorne mrlje i 2 krpe za brisanje prašine.