tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

11 godina s Vama!

ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

Foto: Elektronova
ElektroNova – novi obrt za elektorinstalacijske usluge u Zadru i okolici

Brusili smo zanat i stjecali dragocjeno iskustvo dugih dvadeset godina, a danas ćete naše elektroinstalacijske usluge zatražiti angažiranjem novootvorenog obrta ElektoNovaMožda nismo toliko mladi (20 godina iskustva se ipak moralo negdje skupiti), ali se tako osjećamo. Pristupačni smo i komunikativni, uvijek spremni na stručan savjet iz područja elektroinstalacija. -objašnjava Čelica, vlasnik obrta.

 

strujni_ormari ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

 

Riječ Nova u imenu obrta simbolizira novi početak, ideju i koncept poslovanja, gdje svoju stručnost, znanje i iskustvo stavlja klijentima na raspolaganje, kako bi zajedno realizirali ideje i projekte koje su zamislili.

 

Ističu se brzinom, urednošću i kvalitetom, a veliku važnost pridaju upravo točnosti i zadanim rokovima. Zadovoljni klijenti njihov su prioritet.

 

elektronova1 ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

 

Koje usluge nudi ElektoNova?

 

Izvodimo elektroinstalacijske radove jake i slabe struje za potrebe kućanstva, stambenih zgrada, raznih poslovnih i ugostiteljskih objekata, neovisno radi li se o kompletnim elektroinstalacijama za novu građevinu ili adaptaciju postojeće. Ovisno o potrebi, stanju na terenu ili zahtjevima klijenata instalaciju možemo izvesti podžbukno ili nadžbukno.

 

Ugradnja_instalacija_struje ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

 

Laičkim rječnikom rečeno postavljamo:

  • instalacije struje u vašem objektu, ugrađujemo utičnice i prekidače,
  • postavljamo sve vrste rasvjetnih tijela (unutarnja, vanjska, led rasvjeta i led trake, dekorativna, jednostavna, komplicirana…),
  • priključujemo uređaje koji zahtijevaju direktno spajanja na električnu mrežu,
  • spajamo razvodne ploče i ormare
  • izvodimo zaštitnu gromobransku instalaciju
  • instalaciju ili pripremu za telefonske instalacije i računalne mreže, antenske instalacije, video nadzor, zaštitu od provale ili požara, portafone i slično.

 

 

Elektronova_ ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

 

Osim toga radimo i popravke postojećih elektroinstalacija i hitne intervencije na području grada Zadra.

 

Za koju vrstu usluga imate najviše upita?

 

Zaista imamo upita za razne vrste elektroinstalacijskih usluga za poslovne ili privatne klijente, ali uvijek je popularna zamjena stare ploče sa osiguračima za nove automatske.

 

ElektroNova je obrt za elektroinstalacijske usluge na području Zadra i Zadarske županije. Prema dogovoru postoji mogućnost obavljanja poslova na otocima ili van županije.

 

Na koncu kada se uzme u obzir naš pristup poslovanju i sve usluge koje nudimo, kada god imate ideju ili problem, a tiče se struje, nek' Vam se upali žaruljica u glavi da kontaktirate ElektroNovu. Dozvolite da Vam pokažemo da smo mi pravi električari za Vas“ poručuju iz ElektroNove.

 

Elektronova ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba

KONTAKT:

ELEKTRONOVA
0993791661

Elektronova_logo ElektroNova – dobra ideja kad vam električar u Zadru zatreba