tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Tefal Masterchef Gourmet kuhinjski stroj i dječji set za pečenje kolača

11 godina s Vama!

Tefal Masterchef Gourmet kuhinjski stroj i dječji set za pečenje kolača

Foto: Tefal
TEFAL Masterchef Gourmet QB51K1

Kvalitetno zajedničko druženje s djecom nikada nije bilo tako zanimljivo! Masterchef Gourmet kuhinjski stroj koji uključuje i dječji set za pripremu slastica, dolazi na tržište u pravo vrijeme.

 

Djeji_dodaci_za_izradu_kolaa Tefal Masterchef Gourmet kuhinjski stroj i dječji set za pečenje kolača

 

Božić kuca na vrata a mame, bake i tete već počinju peći kolače. Da bi se osjetila toplina nadolazećih blagdana, zgodno je uključiti i djecu i unučad, kako bi i oni bolje osjetili predbožićno vrijeme. Ujedno, to je i savršen način za povezivanje obitelji. Ovo kulinarsko čudo od stroja uključuje kompletni dječji set za pečenje kao i mikser s posudom. Njime se mogu pripremati lagani savršeno pečeni deserti. Kuhinjski stroj, snage 1.100 W nudi beskompromisne performanse i napredne funkcije: patentirani sustav Flex Whisk pjenjače za savršeno miješanje čak i pojedinačnih jaja, planetarno kretanje za homogeno miješanje, jednostavne kontrole, savršen kapacitet od 4,6 L i još mnogo toga.

 

Tefal_mikser Tefal Masterchef Gourmet kuhinjski stroj i dječji set za pečenje kolača 

Dječji set za pečenje - u kompletu s ukrasima za kolače i kekse, mini kalupima sa životinjama, razigranim pečatima za kolačiće, receptima prilagođenim djeci i dječjim setom mjernih čaša u boji, sve u praktičnoj torbici - osigurava nezaboravne sate pečenja kolača s mamom ili nekim od ukućana što će još više pridonijeti uživanju u predblagdansko vrijeme. Ovaj prikladan set za djecu potiče djecu da pomognu u kuhinji, podižući samopoštovanje i stvarajući dragocjene uspomene na Božić i predblagdansko vrijeme koje će djeca godinama pamtiti. Ujedno, ona će biti ponosna da će njihove slastice svi moći kušati i uživati u njima na opću radost i zadovoljstvo.

 

Tefal_dodaci_za_mikser Tefal Masterchef Gourmet kuhinjski stroj i dječji set za pečenje kolača

 

Tefal Masterchef Gourmet kuhinjski stroj možete pretvoriti u višenamjenski uređaj sa svestranim priborom (prodaje se odvojeno) kao što su blender s plastičnom posudom, mini sjeckalica, stroj za mljevenje mesa, i sokovnik.