tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Budite fit uz pomoć Tefalovih osobnih vaga!

11 godina s Vama!

Budite fit uz pomoć Tefalovih osobnih vaga!

Foto: Tefal
Krenite u novu fitness avanturu s Tefal Goodvibes pametnom osobnom vagom (BM96xx) spojenom na vaš pametni telefon.

Tefal Goodvibes pametna vaga dolazi s brojnim naprednim funkcijama kako bi vam pružila što preciznije podatke o vašem tijelu. Inovativna tehnologija pruža precizna mjerenja težine, a istovremeno analizira vašu tjelesnu i mišićnu masu. Lako ju možete povezati preko bluetooth veze s vašim pametnim telefonom te tako pratiti napredak i postavljati ciljeve putem besplatne aplikacije Goodvibes.

 

TEFAL_BM9620-BM9670 Budite fit uz pomoć Tefalovih osobnih vaga!

 

Osim težine možete pratiti i indeks tjelesne mase (BMI), postotak tjelesne masnoće, postotak mišićne mase, koštanu masu, postotak vode u tijelu, viceralnu masnoću, potkožnu masnoću, bazalnu brzinu metabolizma (BMR) i metaboličku dob. Uz pomoć grafova i drugih prikaza lako ćete si pomoći vizualizirati vaš napredak koji će vas stimulirati za novi trening. Aplikacija je prilagođena korisniku i omogućuje praćenje i vizualizaciju vašeg napretka s opcijama za postavljanje ciljeva težine i tjelesne masti kako biste postigli željene pozitivne rezultate.

 

TEFAL_BM9670 Budite fit uz pomoć Tefalovih osobnih vaga!

 

Osobne vage Goodvibes su predviđene za moguću uporabu više korisnika i idealne su za održavanje forme i zdravlja s obitelji i prijateljima. Mogu mjeriti težinu do 180 kg i imaju mjerni korak od 50 do 100g ovisno o modelu.

 

Bliži se ljeto i želite ga dočekati u formi? Nema problema! Tijekom travnja vas u Premium Home & Cook trgovinama u Zagrebu i Splitu čeka posebna "Budi fit" promocija kojom se nudi -30% popusta na Tefalove osobne vage.