tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde

11 godina s Vama!

Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde

Foto: Wienerberger
Hidroizolacijska membrana za ravne krovove pruža pouzdanu i dugotrajnu zaštitu, a izrađena je od materijala koji se može u potpunosti reciklirati

Wienerberger Leadax Roov predstavlja visokokvalitetnu hidroizolacijsku membranu za ravne krovove. Njezine istaknute karakteristike obuhvaćaju izuzetne performanse, ekološku održivost, efikasnu ugradnju te vodonepropusnost. Ako ste u potrazi za pouzdanim i sigurnim proizvodom koji će vam pružiti dugotrajnu zaštitu, Wienerberger Leadax Roov je izvrsna opcija.

 

Brza i jednostavna ugradnja

 

Wienerberger Leadax Roov instalira se jednostavno i brzo, pružajući vam značajne prednosti uštede vremena i novca tijekom faze izgradnje krova. Jedna od ključnih prednosti je što instalacija Wienerberger Leadax Roov hidroizolacijske membrane ne zahtijeva primjenu termo zavarivanja (vrući zrak) ni varenja spojeva otvorenim plamenom, već se postiže kroz efikasno lijepljenje s pomoću snažnog ljepila Wienerberger Leadax BioBind koje se temelji na alkoholu.

 

Sveukupno gledano, Wienerberger Leadax Roov predstavlja izvanredno rješenje koje vam, ne samo osigurava izdržljivu hidroizolaciju vašeg krova, već vam također omogućava da ostvarite značajne uštede u smislu vremena i financijskih resursa tijekom cijelog postupka izgradnje.

 

 

Leadax_Roov_04 Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde

 

Dugotrajne performanse

 

Wienerberger Leadax Roov ima ispitani životni vijek od 50 godina. To znači da će vam ovaj proizvod pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu. Osim trajnosti, ovaj proizvod se ističe i po održivosti jer je izrađen od materijala koji se može u potpunosti reciklirati. Ova karakteristika ga čini optimalnim izborom za sve one koji su u potrazi za održivim ekološkim materijalima. Trajnost na UV zračenje, smrzavanje, toplinsko rastezanje kao i na sve druge utjecaje je ispitana i dokazana!

 

Off – white boja

 

Postoji vrlo dobar razlog zašto je proizvod Wienerberger Leadax Roov bijele boje. Krovovi prekriveni crnim i tamnim membranama mogu doseći površinsku temperaturu od čak 80°C. S druge strane, krovovi pokriveni bijelom membranom dosežu oko 50°C. Hlađenje građevina s crnim krovovima zahtijeva više energije od građevina s bijelim krovom. Bijela boja membrane bolje odbija sunčevu svjetlost, čime se smanjuje indeks solarne refleksije te održava ugodnu temperaturu zgrade i štedi energiju.

 

 

Leadax_Roov_05 Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde

 

Folija prikladna za različite vrste krovova

 

Proizvod Wienerberger Leadax Roov se može upotrebljavati na raznim vrstama krovova, uključujući prohodne krovove, solarne krovove, plave i zelene krovove, sve to samo s jednom membranom!

 

Solarni krov

 

Proizvod Wienerberger Leadax Roov je vrlo pogodan u kombinaciji sa solarnim panelima. Pri višim temperaturama solarni paneli imaju lošiju električnu vodljivost, što smanjuje njihovu učinkovitost. Bijeli krov ispod solarnih ploča osigurava manje toplinskog zračenja na krovu, što solarne ploče održava hladnijima te to znači da proizvode više energije. Wienerbeger Leadax Roov membrana je debljine 1,5 milimetar te je bez problema moguće hodati po krovu da bi se izvršilo održavanje solarnih ploča.

 

Krov za rekreaciju

 

Krov za rekreaciju stvara više životnog i / ili radnog prostora. Može se kombinirati sa zelenim krovom, na primjer, za uzgoj usjeva (voće i povrće) i povećanje bioraznolikosti.

 

Plavi krov

 

Iako pojam plavog krova u Hrvatskoj još nije zaživio kao što je u ostatku svijeta, korištenjem Wienerberger Leadax Roov hidroizolacijske membrane moguće je dizajnirati i izvesti takav krov. Plavi krovovi izgrađeni su za privremeno skladištenje kišnice, čime se rasterećuje kanalizacijski sustav. Voda se može skladištiti na krovu ili u spremniku za vodu. Može se filtrirati i upotrebljavati u svrhe kao što je ispiranje WC školjke ili zalijevanje biljaka. Postoje dvije vrste plavih krovova: vodeni krovovi sa stalnom vodom i vodeni krovovi koji privremeno skladište vodu.

 

Zeleni krov

 

Wienerberger Leadax Roov hidroizolacijska membrana također je idealna podloga za zelene krovove. Postoje različite vrste zelenih krovova, uključujući krovove od mahovine, vrtne krovove i krovne parkove. Zeleni krovovi pružaju višestruke prednosti: izoliraju zgradu, hlade ljeti i griju zimi, snižavaju temperaturu okoline i pridonose poboljšanju kvalitete zraka.

 

Leadax_Roov_02 Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde

 

Vodonepropusnost i sigurnost

 

Folija je vodonepropusna i testirana na tuču, što znači da će izdržati i najteže vremenske uvjete (sve testirano prema strogim američkim uvjetima). Osim toga, folija nije armirana već je kompaktna, što znači da je vrlo laka za ugradnju. Sigurnost je također važna karakteristika ovog proizvoda, jer se može ugraditi bez otvorenog plamena u skladu s najnovijim sigurnosnim standardima. To znači su radnici sigurni tijekom instalacije i da neće biti rizika od pregrijavanja folije te u najgorem slučaju požara.

 

Pouzdana usluga – osigurano jamstvo

 

Winerberger Leadax Roov hidroizolacijska membrana ugrađena sa svim sistemskim elementima od strane certificiranih izvođača dolazi sa 10-godišnjim jamstvom. Ovo jamstvo je ograničeno na krovnu membranu Wienerberger Leadax Roov ako se upotrebljava u kombinaciji s komplementarnim dodatnim proizvodima kako je propisano od strane proizvođača materijala. Osim toga, krov se mora održavati jednom godišnje prema uputama.

Ukratko, Wienerberger Leadax Roov je izvrsna opcija za one koji traže hidroizolacijsku membranu za ravni krov koja nudi brzu ugradnju, dugotrajne performanse, sigurnost i održivost. Težite li za proizvodima iznimne pouzdanosti i neupitne sigurnosti, Wienerberger Leadax Roov ispunjava sve vaše kriterije. Odluka je na vama!

Više informacija o Wienerberger Leadax Roov krovnoj foliji, možete pronaći na web stranicama.