tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Inovacije iz Beline pod novim brandom FJAKKA

11 godina s Vama!

Inovacije iz Beline pod novim brandom FJAKKA

Foto: Belina
Dizajnerska sjenica Seclude za uživanje na otvorenom


Koristeći svoje četrdesetogodišnje iskustvo u razvoju i proizvodnji tekstilne arhitekture, pod novim brandom FJAKKA tvrtka Belina razvija proizvode namijenjene boravku i uživanju na otvorenom.

 

Inspirirani mediteranskim konceptom fjake – stanja potpune opuštenosti uma i tijela, razvili su dizajnersku sjenicu Seclude, koja se po svom izgledu i izvedbi razlikuje od ostalih ponuđenih na tržištu. Namijenjena je prije svega turističkim objektima, ali i pojedincima koji znaju prepoznati vrhunski dizajn, kvalitetu i žele novu dimenziju uživanja na otvorenom.

 
Posvećena njegovanju kulture života na otvorenom, pod brandom FJAKKA Belina spaja suvremeni način života s tradicionalnim ritualima i navikama koje su duboko usađene u našem kolektivnom sjećanju. Poslovna strategija Beline temelji se na stvaranju ekskluzivnih proizvoda vrhunskog dizajna koji su istovremeno iznimno kvalitetni, funkcionalni, ali i održivi

 

Belina_FJAKKA_sjenica_Seclude_01 Inovacije iz Beline pod novim brandom FJAKKA

 

Belina_FJAKKA_sjenica_Seclude_05 Inovacije iz Beline pod novim brandom FJAKKA 

U skladu s ovim vrijednostima, u suradnji s kreativnim timom dizajnera - Filipom Havranekom i Kristinom Lugonja, razvijena je i sjenica Seclude. Zahvaljujući prozračnim sjenilima i ležaju, Seclude omogućuje udobnost i relaksaciju za minimalno dvije osobe. Njezina posebna aluminijska konstrukcija geometrijskog oblika lako će se uklopiti u svaki hotelski ambijent, a bogata paleta boja omogućuje prilagodbu prema različitim željama i potrebama. 

 
Belina spaja moderno i tradicionalno kroz nove ekskluzivne proizvode 


U više od četiri desetljeća uspješnog poslovanja, Belina je kontinuirano unaprjeđivala svoj asortiman proizvoda, a glavni joj je fokus na izradi proizvoda za zaštitu od sunca koji se po svojim karakteristikama, kvaliteti i dizajnu izdvajaju na tržištu. U proteklim godinama tvrtka je postigla izvanredne rezultate, ostvarujući značajan prihod koji ju je pozicionirao među vodećih pet tvrtki po ostvarenoj dobiti u Krapinsko-zagorskoj županiji. Tvrtka danas broji preko 70 zaposlenih uz velik broj vanjskih suradnika i partnera.